Odd – Vålerenga 1-1

Nei da, det løsna ikke i Skien fredag. Nå er det bare tolv kamper igjen. Gi oss litt å glede oss over, Martin! Vær så snill. Odd  Grenland – Vålerenga 1-1 (0-1) Tippeligaens utsatte 12. runde – Skagerak  Stadion fredag 12. august 2011 – 6.241 tilskuere KAMPINNTRYKK TV-fotball og fotball ringside er to vidt forskjellige øvelser. … Fortsett å lese «Odd – Vålerenga 1-1»

Nei da, det løsna ikke i Skien fredag. Nå er det bare tolv kamper igjen. Gi oss litt å glede oss over, Martin! Vær så snill.

Odd  Grenland – Vålerenga 1-1 (0-1)
Tippeligaens utsatte 12. runde – Skagerak  Stadion fredag 12. august 2011 – 6.241 tilskuere

KAMPINNTRYKK

TV-fotball og fotball ringside er to vidt forskjellige øvelser. VPN valgte fjernsynsruta denne gangen, dessverre. Der får vi med oss alt, og ingen øyeblikk får lov til å være det de egentlig er ment å være, nemlig øyeblikk. De gnis inn med reprise etter reprise akkompagnert av ekspertkommentarer blandet med fotballhistorikk langt ut over det vi egentlig tåler.

Dessverre fikk vi altså med oss alt. Vi fikk med oss at Vålerenga var best før pause, eller rettere sagt: Odd var dårligst. Og så var Vålerenga dårligst etterpå. Adjektivene bra og god var det bare trener Andresen og Fagermo som benyttet seg av. Nei, dette var dønn kjedelig. Vi fikk dessuten nok en gang bekreftet at gutta våre ikke er godt nok trent i år. Mens andre omgang tidligere var vår styrke, faller laget nok en gang igjennom, gir fra seg initiativet og mister som vanlig poeng i løpet av de siste førtifem minuttene de ikke har kondis til å fullføre. VPN følger opp. Vi har ikke ork til å referere sånt.

SPILLERBØRS VÅLERENGA:

Lars Hirschfeld – 6
Benjamin Dahl Hagen – 5
André Muri – 6 BB
Fegor Ogude – 6
Andreas Nordvik – 5
Kristofer Hæstad – 4
Harmeet Singh – 3
Veigar Páll Gunnarsson – 4
Morten Berre – 4
Dawda Leigh – 5
Håvard Nielsen – 5
Innbyttere:
61’ Bojan Zajic – 5
79’ Mohammed Fellah – for kort tid
90’ Aleksander Solli – for kort tid

 

KAMPFAKTA  

Mål:
0-1 18’ André Muri
1-1 56’ Steffen Hagen
 
Vålerengas lagoppstilling:
Lars Hirschfeld – Benjamin Dahl Hagen, André Muri, Fegor Ogude, Andreas Nordvik – Kristofer Hæstad, Harmeet Singh – Veigar Páll Gunnarsson (Bojan Zajic  fra 61’) – Morten Berre, Håvard Nielsen (Aleksander Solli inn på overtid), Dawda Leigh (Mohammed Fellah fra 79’)
 
Odd Grenlands lagoppstilling:
Ándre Hansen – Steffen Hagen, Fredrik Semb Berge,Morten Fevang, Paul Addo, Håvard Storbæk, Magnus Lekven, Simen Brenne, Frode Johnsen, Torgeir Børven (Snorre Krogsgård fra 82’), Elba Rashani (Tommy Svindal Larsen 2. omgang)

Gule kort Vålerenga:  Andreas Nordvik  37’, Fegor Ogude 65’
Gult kort Odd Grenland: Morten Fevang 73’
 

Hoveddommer: Tom Harald Hagen

 

Legg igjen en kommentar