Dagboka fredag 12. august 2011

Godt nytt for årets Vålerenga: Skåringer er oppskrytt. Fredagens internasjonale dagbok underbygger påstanden. Mot alle Odds Strandberg er ute med strekkskade og Benja får sin debut tidligere enn han og vi trodde, tror vi. Vif-fotball.no skriver at Koné spares på grunn av totalbelastningnen. Hæ? Forhåpentligvis er Veigar Páll varm i vålerengatrøya nå så vi kan … Fortsett å lese «Dagboka fredag 12. august 2011»

Godt nytt for årets Vålerenga: Skåringer er oppskrytt. Fredagens internasjonale dagbok underbygger påstanden.

Mot alle Odds
Strandberg er ute med strekkskade og Benja får sin debut tidligere enn han og vi trodde, tror vi. Vif-fotball.no skriver at Koné spares på grunn av totalbelastningnen. Hæ? Forhåpentligvis er Veigar Páll varm i vålerengatrøya nå så vi kan vinke farvel til måltørka. Men er det egentlig så lurt? Noen har nemlig funnet ut at skåringsvegring og måltørke er belastet med et altfor dårlig rykte.

Ja, til trøst for dem som følger Vålerenga anno 2011, viser vi til spørsmål-og-svar-spalten The Knowledge i den engelske avisen Guardian. Det går an å komme veldig langt – nesten lenger – uten disse hersens skåringene.

Paraguay kom til finalen i Copa América uten å vinne en eneste kamp. De skåra ikke et eneste mål i kvart- og semifinalen (vant på straffesparkkonkurranse). En leser spør om noen lag har gjort det bedre enn Paraguay uten å vinne og uten å skåre. En annen leser svarer:

The Russian side Alania Vladikavkaz crawled all the way to the final of the Russian Cup without even scoring a goal.

Alania Vladikavkaz qualified for Europe last season through the Russian Cup despite not winning a single game or even scoring a goal. They qualified for the final through three 0-0 draws (all won on penalties) plus a quarter-final walkover against Saturn, who went out of business just before the tie was due to take place. They met CSKA Moscow in the final, where they did finally score a goal, but lost 2-1. With CSKA already in a Champions League place, this stunningly tedious cup run means they started their barely-deserved Europa League campaign by beating Aktobe of Kazakhstan … but only on penalties after two 1-1 draws.

So they got to the final without scoring, only to lose faith in Plan A once they were there, score and lose. Kids, there’s a lesson to be learnt here: never score.

God tur til Skien!

ps: Fredagsquizen på Bohemen er avlyst

Legg igjen en kommentar