Dagboka torsdag 21. juli 2011

Vegen til Europa fortsetter i Vest-Asia i dag. Noen skal skjære i kapteinen vår. Men ellers består denne torsdagen bare av rykter. Et av sesongens klare mål for Vålerenga er gruppespill i Europa League. I dag skal vi ikke tenke på neste ukes hinder i Hellas, i ettermiddag gjelds det kun å konsentrere seg og ikke … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 21. juli 2011»

Vegen til Europa fortsetter i Vest-Asia i dag. Noen skal skjære i kapteinen vår. Men ellers består denne torsdagen bare av rykter.

Et av sesongens klare mål for Vålerenga er gruppespill i Europa League. I dag skal vi ikke tenke på neste ukes hinder i Hellas, i ettermiddag gjelds det kun å konsentrere seg og ikke undervurdere lille Mika selv om det sannsynligvis er vær og baneforhold som blir Vålerengas vanskeligste motstander. Vi har blitt truet med førti varmegrader og tynnluft, men når kampen spilles er det faktisk meldt ned mot 25 og regnskvetter. Det burde hjelpe for banen som beskrives som hard og tørr. At kampen går i 11-1200 meters høyde betyr lite. Det blir akkurat som å spille fotball på Hardangervidda, bortsett fra at banen er litt mindre og ikke fullt så jevn.

Vålerenga har ikke fått noen flying start på oppholdet i Jerevan, men har taklet problemene: Afrikanerne våre fikk ordna visum i tolvte time og Bojan har fått låne sko etter at noen rappa bagen hans, leser vi i Aftenposten. Men vi har fått tilbake Fredrik Stoor som har grodd overraskende fort etter kneoperasjonen. Nå håper vi bare på at kaptein Hæstad er like flink og er tilbake på banen på rekordtid. Kristofer skal under kniven i dag, men dessverre ikke på spesialklinikken i Tyskland der Martin fikk stelt sin idrettsbrokk for noen år siden. Da hadde han garantert vært klar til gruppespillet.

Vif-fotball følger kampen live fra klokka 15 her. Ingen TV-overføring til Norge, men det skal visst være et eller annet på gang på armensk TV som kanskje kan streames. Ikke veit vi. Det ser ikke ut til at Klanens Web Radio mobiliserer som først annonsert, men Bohemen åpner dørene klokka 14 for pilkast, sykkel og Long Distance Call fra Jerevan. Jepp! Et gufs fra fortida. Vi gleder oss allerede til telefonoverføringen fra matchen.

Går det som vi venter venter PAOK på oss ved neste korsvei. Torsdag 4. august klokka 19 er det kamp på Ullevål. Der stiller vi sikkert med nye fjes. Veigar Páll Gunnarsson må velge Vålerenga framfor RBK om han vil oppleve gruppespill i år, Vålerenga må velge Veigar skal de oppleve det samme. Rykter løper løpsk før vinduet åpner, vi tar ingen ting for gitt, men detta hadde ikke vært dumt selv om mannen er 31 og fem millioner er mye penger. Ryktene om en overgangspakke der også backen Vegar Hedenstad kommer fra Stabæk og Lars Iver Strand går den andre veien, tar vi med en glad klype salt. Stabæk er i oppløsning, Vegar og Veigar må gå andre veger enn Stabæk som er på veg til Nadderud.

Forbundsnytt
Fullstendig taust fra forbundet. Vi venter på hva som har skjedd med gullrival Tromsø som hadde frist til 30. juni å levere en holdbar økonomiplan. Poengtrekk 1. september om planen ikke holder vann.

Ikke fullt så taust når det gjelder mulige sanksjoner mot Fredrikstad etter tribunesvikten på bortefeltet da Klanen var på besøk 16. mai. Prosessen er i gang og da kommer det nok en konklusjon etter hvert.

Sjappenytt
Kun 300 billetter på bortefeltet i Molde lørdag 30. juli klokka 18. 180 kroner. Buss t/r kr 500. Bussen går fra Bohemen lørdag klokka 9, retur rett etter kampen.

Billettsalget til den utsatte kampen mellom Odd Grenland – Vålerenga 12.aug kl 19.00 startet fredag 15. juli. 170 kroner pr billett. De som allerede har kjøpt billetter kan bruke disse 12.august

Vålerenga i dag
Neida, sesongen er ikke over, den har nettopp begynt. Fra nå av tar vi alt.

Legg igjen en kommentar