Dagboka tirsdag 19. juli 2011

Vi gleder oss over at vålerengaspillere lykkes, men hadde likt det bedre om de gjorde det i Vålerenga. Vi har hørt og lest nok om den uheldige skadesituasjonen i sesongåpningen og etterpåklokskapen rundt utlånet av Mos til Tromsø, og vil ikke tygge videre på det. Vi kaster oss heller begjærlig over andre sportslige feilgrep i … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 19. juli 2011»

Vi gleder oss over at vålerengaspillere lykkes, men hadde likt det bedre om de gjorde det i Vålerenga.

Vi har hørt og lest nok om den uheldige skadesituasjonen i sesongåpningen og etterpåklokskapen rundt utlånet av Mos til Tromsø, og vil ikke tygge videre på det. Vi kaster oss heller begjærlig over andre sportslige feilgrep i klubben i vårt hjerte. Vi glante på Fredrikstad på TV i går der tidligere vålerengaspiller, unggutten Etzaz Hussain, til tider briljerte. Det er på tide å rippe opp i historien. Dette er hva vi fant i arkivet:

 

19. januar 2011 ble 17-åringen klar for Vålerenga. – Han hører hjemme i Vålerenga, sa Martin:

– Etzaz kan både bekle en sentral midtbaneposisjon, der Harmeet og Doffen spiller, og han kan gå inn i en mer offensiv rolle, som Fellah-rollen i laget vårt. Det er viktig for oss at han ønsket å komme til Vålerenga. Han er en lokal gutt som hører hjemme her.

Andresen mener det er for tidlig å si noe om når Hussain vil prege Vålerengas a-lag i Tippeligaen, men svarer:

– Det kommer helt an på hvor stor utvikling han har, men han er et stort talent så det kan godt hende det går fort. Men det viktigste er at det skjer.

 

20. januar 2011 sa hovedpersonen selv : – Det var enkelt å velge Vålerenga

– Jeg må tilpasse meg det meste her, nytt underlag her på Valle, nye øvelser og nye spillere. Jeg skal prøve å bli bedre for hver dag også satser jeg på å få prøve meg litt i Tippeligaen etter hvert.

 

14. februar 2011 sa juniortrener Per Inge Jacobsen dette om Vålerengas framtidshåp:

– Jeg er veldig glad for at vi har fått Etzaz til Vålerenga. Vi har fulgt han tett siden han var 13 år. Han valgte Manchester United ved forrige korsvei og har hatt et veldig bra opplegg i en av verdens største klubber, men nå er han hos oss og vi gleder oss til at han skal utvikle seg videre her.

 

17. mars 2011, to dager før seriestart, var det slutt. Vålerenga ble enig med Fredrikstad FK om en overgang for midtbanespilleren Etzaz Hussain (18).

– Etzaz og Vålerenga har hatt litt ulik oppfatning av veien videre, og da har vi funnet det hensiktsmessig for alle parter at vi avslutter samarbeidet, forklarer sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

 

18. juli 2011 skriver Nettavisen om Hussain som sto for to målgivende pasninger og mye av underholdningsverdien  i  kampen FFK-Brann som endte fortjent 4-2 til vertene. Etzaz bryr  seg ikke om Andresen skulle angre på at han kvittet seg med ham, og sier:

– Jeg vil ikke kommentere det som skjedde med Enga. Jeg er ti ganger mer  fornøyd i Fredrikstad enn jeg var i Vålerenga. Jeg bryr meg ikke om hva Andresen tenker. Jeg gjør jobben min og prøver å  bli så god som mulig.

Fredrikstad-trener Tom Freddy Aune er  veldig glad for at FFK hentet ham og er enig i at det ser lyst ut for den unge  midtbanespilleren:

– Han har fotballferdighetene, teknikken og taktikken til å nå så langt han  vil. Han er en fin tekniker, og måten han dominerer på i dag viser at han  har en stor fotballfremtid.

 

Vålerenga i dag
Et lag som forlot ungdomslinja og rekrutteringen fra egen stall etter fjorårssuksessen, en klubb som mister flere unge spillere til «mindre» klubber fordi vi i iveren etter å ta det siste steget opp kjøper inn ukjente «klassespillere» som presser våre egne ut av laget.

Fortsettelse følger

En kommentar til «Dagboka tirsdag 19. juli 2011»

Legg igjen en kommentar