Dagboka mandag 4. juli 2011

Er den norske delen av sesongen for Vålerenga over? Er det kun Europa som gjelder? Eller satses det på massiv formtopp til den prestisjetunge Liverpool-kampen? Det fins mange typer dommere og enda flere grunner til å kaldkvele dem. De gode er usynlige, mens andre er på matta kun for å vise seg, for å avgjøre … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. juli 2011»

Er den norske delen av sesongen for Vålerenga over? Er det kun Europa som gjelder? Eller satses det på massiv formtopp til den prestisjetunge Liverpool-kampen?

Det fins mange typer dommere og enda flere grunner til å kaldkvele dem. De gode er usynlige, mens andre er på matta kun for å vise seg, for å avgjøre kamper. Sånn som dommerjævel Kjetil Sælen på Ullevål mot Godset lørdag. Men at én mann ikke gjør jobben sin, gir ikke et helt lag retten til det samme. Hva dreiv gutta med på overtid i første? Det samme som på overtid i andre. Ingen ting. Spell til fløyta går!

Vålerenga tapte ikke mer enn to poeng på konsentrasjonssvikten og henger teoretisk fortsatt med, selv om vi begynner å tvile for alvor. Men vi avskriver ikke laget helt ennå. Et lykkelig utfall i tolvpoengskampen mot Tromsø kommende søndager er det lille som skal til for å holde motet oppe.

Vi taper aldri før det er for seint.

Vålerenga i dag
Kjelsås – Vålerenga 2 på Grefsen kunstgress klokka 18. Starter rekruttene opphentinga? Blir det Nouris nest siste kamp i Vålerenga-trøya på en stund?

Legg igjen en kommentar