Dagboka tirsdag 28. juni, 2011

Vi tar oss en pust i sommerferiebakken, og rapporterer litt fra Moldes treningsøkt på Valle(!) der et par sentrale MFK-spillere med fortid i Vålerenga prøver å sette favorittstempelet på gamleklubben. Blant disse er selvsagt Magne Hoseth, som drar til med følgende kraftsalve i Aftenpostens nettutgave. – Jeg har sett Vålerenga i to-tre kamper nå, og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. juni, 2011»

Vi tar oss en pust i sommerferiebakken, og rapporterer litt fra Moldes treningsøkt på Valle(!) der et par sentrale MFK-spillere med fortid i Vålerenga prøver å sette favorittstempelet på gamleklubben.

Blant disse er selvsagt Magne Hoseth, som drar til med følgende kraftsalve i Aftenpostens nettutgave.

– Jeg har sett Vålerenga i to-tre kamper nå, og én ting er sikkert: Vi må spille opp mot vårt aller beste dersom vi skal ha mulighet til å slå dem. De ser rett og slett veldig sterke ut i øyeblikket. Vi må opp på det nivået vi hadde i kampen mot Start, minst. Dette er den vanskeligste kampen vår hittil denne sesongen.

OK, ikke er jeg fotballspiller og ikke er jeg ekspertkommentator, men hva i all verden er det Magne Hoseth har sett som har unngått mitt blikk? Muligens vant Vålerenga fortjent mot Start sist, men noen maktdemonstrasjon var det ikke. Og det jeg hørte om Sarpsborgkampen i mitt Tokyoeksil var omtrent «…begynte å ligne på fjoråret, men det er fortsatt langt langt igjen». Med andre ord så er Hoseth ute i et utpsykingsoppdrag.

Men vi skal gi ham rett i en del av skrytet.

– Jeg synes Andre Muri har stått fram. Han har blitt den forsvarsspilleren jeg visste han kunne bli da jeg spilte i Vålerenga. Vi hadde begge noen tunge perioder der, og da var vi flinke til å bygge hverandre opp.

Thomas Holm er også villig til å prate til pressen.

– Det er viktig at vi ikke havner bakpå, men er offensive, tøffe og prøver å spille vårt eget spill. Dette er en viktig uke for oss, så nå satser vi på seks poeng på de to neste kampene, sier han samme sted.

Med andre ord kan vi vente oss et Molde som legger seg bakpå fra første stund og drøyer tiden ved hvert eneste utspark fra mål i kjent Odd-stil. Eller?

Forøvrig, mens Molde trener på Valle, så trener Vålerenga på Ullevaal fra og med kl. 10.30 i dag. Sikkert vel så bra det.

Leserbrev

Vi har også mottatt et leserbrev i anledning at Cafe Abel sliter litt med gårdeieren:

Noen av oss går altfor sjelden på kamp, men når jeg går er det alltid pils på Café Abel først. Den muligheten er i ferd med å forsvinne. Trist for Abel, trist for Enga og trist for meg. Derfor; kanskje dere kan lage en sak om dette: http://elm.no/opprop/

Er ikke så mye å legge til der annet enn at vi er enige at en pils før (og eller etter) kamp på Abel er en av livets goder vi gjerne vil beholde muligheten til å oppleve også i framtiden.

Legg igjen en kommentar