Dagboka fredag 17. juni 2011

Det er kamp mot Sarpsborg 08 på søndag og bortsett fra det, skjer det ikke så mye i vår verden. Laget mot Sarpsborg Spenningen hos oss knytter seg i første rekke til Kristofer Hæstad og Amin Nouri som er i ferd med å venne tilbake fra skader. Dernest er det naturligvis spenning rundt spissplassen og … Fortsett å lese «Dagboka fredag 17. juni 2011»

Det er kamp mot Sarpsborg 08 på søndag og bortsett fra det, skjer det ikke så mye i vår verden.

Laget mot Sarpsborg
Spenningen hos oss knytter seg i første rekke til Kristofer Hæstad og Amin Nouri som er i ferd med å venne tilbake fra skader. Dernest er det naturligvis spenning rundt spissplassen og om Konê snart er klar til å starte på topp.

Kampen mot Sarpsborg
Det som overrasker meg mest med Sarpsborg er egentlig at dem ikke kaller seg ”Soccertown”, men det kommer garantert før sesongen er over.

Vi har bare spilt en treningskamp mot Sarpsborg 08 tidligere og den vant vi 5-3. Sarpsborg 08 er en klubb vi bør slå og spesielt når det er snakk om hjemmekamp på Ullevaal. Nei, faen heller, Sarpsborg 08 er en klubb vi skal slå uansett pokker hvor kampen går. Med tre poeng mot Sarpsborg så klatrer vi oppover tabellen og med full uttelling i hengekampene våre så kan vi være et topplag når vi blir à jour med antall kamper.

Pausen
Det er snart en måned siden vi spilte seriøse kamper sist og enda lengre siden vi spilte hjemme. Et endelig vil nok snike seg gjennom hodet i det man entrer Ullevaal søndag. Hva som gikk av dagbokvikaren i går vites ikke, men det antydes i resten av redaksjonen at det kan være fruktfetish som er bakgrunnen i denne overfokuseringen på Sogndal, bare dager før vi møter Sarpsborg 08. Vit i hvert fall at forholdet er ordnet på stedet med ørefik utdelt av redaksjonssjef Viggo, som kan være nådeløs ved den type overtramp.

Vålerenga i dag
Ullteppe og kakao mens du ser på spenningsserien Hurtigruta i bilder på NRK2. Enten det, eller at du skaffer deg et liv!

Legg igjen en kommentar