Dagboka tirsdag 7. juni, 2011

Det er sommerstille i Norge. Landslaget skal spille treningskamp, men ellers skjer det fint lite. Ikke engang en bankstreik fikk vi gleden av å oppleve. Denne ørkenvandringen gjør tydelige utslag i Dagboka, men Luton Shelton er på gang. Rooney viser fram sitt nye hår, Hiddink blir antagelig ny Chelsea trener, Usain Bolt vet ingenting om … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. juni, 2011»

Det er sommerstille i Norge. Landslaget skal spille treningskamp, men ellers skjer det fint lite. Ikke engang en bankstreik fikk vi gleden av å oppleve. Denne ørkenvandringen gjør tydelige utslag i Dagboka, men Luton Shelton er på gang.

Rooney viser fram sitt nye hår, Hiddink blir antagelig ny Chelsea trener, Usain Bolt vet ingenting om Norge, Emil Hegle Svendsen er singel igjen, John Carew begynner å bli gammal og feit, og Trond Sollied skal tilbake til Gent for 3. gang. Dette er et utvalg av overskriftene i nettavisene i dag tidlig. Med unntak av de to siste så er det kanskje begrenset Vålerengarelevans. Men det bringer fram en og annen nostalgisk tanke på 80 og 90 tallet å tenke på disse to: Trond Sollied spilt for og har antagelig seriøst figurert som mulig trener for Vålerenga foregående år, John Carew forventes vel av de fleste å avslutte karrieren i Vålerenga en gang. Kanskje på tide å plukke ham nå før det er alt for seint? En mulig trenergjerning for Trond Sollied venter vi med å diskutere til vi får se hva Martin Andresen får til i høst. Dessuten er vi langt fra overbevist om at ikke Trond Sollied har gått ut på dato. Han og?

Vel, dette blir for kjedelig for denne skribenten. Jeg tar derfor min hatt og går – retning en liten by i nærheten av Fukushima. Det må da være litt action å spore der?

Luton scorer!

Og vi har ikke før skrevet det før nyheten tikker inn om at Luton Shelton er i gang der borte i Amerika: Luton Shelton kom på scoringslisten da Jamaica vant 4-0 over Grenada i sin åpningskamp i Concacaf Gold Cup. Vålerenga-spiss Shelton skjøt Jamaica i ledelsen etter pasning fra Brann-spiller Rodolph Austin 21 minutter ut i kampen skriver NTB.

2. laget

Ubemerket av oss i går, så gikk Vålerengas 2. lag på et nytt tap på lørdag, 0-2 borte mot Mjølner. vif.no melder at etter syv serierunder ligger Vålerenga 2 på sisteplass i 2. divisjon avdeling 4 med ett poeng. Det er fire poeng opp til Kjelsås som ligger over nedrykkstreken. Nettsiden skriver også at det kun var unggutter som tok turen opp til Narvik. Fint nok det, men det hadde sikkert vært lurt å berge plassen også, så vi håper at laget forsterkes noe nå i andre halvdel av serien. Det kan jo tenkes at noen av gutta på A-laget også hadde hatt godt av litt intensiv trening.

Legg igjen en kommentar