Dagboka mandag 6. juni, 2011

Det er landslaget opp, og landslaget i mente. Langsinte som få, må det ærlig innrømmes at landslaget ikke helt er tilgitt dets ynkelige forestilling mot slutten av EM i 2000. Gjerne til EM, men da helst med et lag det går an å være stolt av, er vår holdning. Billetter, penga tilbake? NFFs holdning, derimot, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 6. juni, 2011»

Det er landslaget opp, og landslaget i mente. Langsinte som få, må det ærlig innrømmes at landslaget ikke helt er tilgitt dets ynkelige forestilling mot slutten av EM i 2000. Gjerne til EM, men da helst med et lag det går an å være stolt av, er vår holdning.

Billetter, penga tilbake?

NFFs holdning, derimot, er svært preget av «drit i serien, leve langdslaget», for makan til elendig serieoppsett har jeg aldri sett. Vi skriver nå 6. juni, og på tross av at serien startet rekordtidlig 19. mars og at man har fått unna 9 runder, så har Vålerenga kun fått spille 3 hjemmekamper (jada jada, det har vært en liten streik, skal man være saklig også?). Dessuten, nå før ferien, i perfekt fotballvær, så skal det av en eller annen grunn være et opphold på smått utrolige 3 uker. Deretter, midt i fellesferien når folk og fe er spredt for alle vinder, så kommer Vålerengas hjemmekamper som perler på en snor. Og for å helle salt i såret, så går tre fjerdedeler av kampene på tidspunkt kun TV- og sofaslaver kunne elske. Takk skal du faen meg ha, for å sitere en god venn.

Er det rart tabellen ser ut som husmorrekka? Er det rart folk ikke gidder dra på kamp? Vi bare spør.

Men vi kan svare også.

Billetter kjøpt til VIF-Molde 22. mai er gyldige 29. juni, for den streikeutsatte kampen er utsatt til da og starter dermed Vålerengas «tre hjemmekamper på rad periode». Om det ikke passer (ferie eller annet) onsdag 29. juni kl 20, kan folk få penga tilbake i Sjappa.

Det samme gjelder kjøpte billetter til Odd-VIF som er flytta fra torsdag 16. juni til ukjent dato og tid.

Klansmøte om tribunekultur, torsdag 9. juni, kl 18.00

Klansstyret inviterer til medlemsmøte rundt temaet tribunekultur. De siste ukene har det vært veldig tydelig at det verserer en viss uenighet i organisasjonen rundt temaet, spesielt i forhold til dette med pyroteknikk. Møtet arrangeres på Vålerenga Vertshus torsdag 9/6 kl 1800.

Etter bruken av pyroteknikk på vår tribune i Fredrikstad 16. mai har debatten gått friskt, og det har vært en del mer eller mindre saklige beskyldninger og diskusjon mellom grupperinger og enkeltpersoner internt hos oss.

Klansstyret vil redegjøre generelt for sine holdninger rundt temaet på dette møtet, og det er invitert spesielt folk fra miljøer som har utmerket seg i debatten de siste ukene – som man også forventer vil ta ordet.

Har du lest helt hit er det ganske opplagt du burde fortsette med det og dermed få med det hele teksten. Dessuten så burde man strerkt vurdere å ta seg en tur til Vertshuset.

VPN skal følge opp saken i dagene som kommer.

Legg igjen en kommentar