Dagboka onsdag 8. juni 2011

Sommerstille i går og omtrent like stille i dag. Men noe har da kommet redaksjonen i hende. For eksempel at NFF fremdeles ikke har tatt stilling til hvilke konsekvenser bråket (les: blussing og tribunesmadringen) i kampen mot FFK 16. mai får for de to klubbene. Og da er det jo betimelig å minne om medlemsmøtet … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. juni 2011»

Sommerstille i går og omtrent like stille i dag.

Men noe har da kommet redaksjonen i hende. For eksempel at NFF fremdeles ikke har tatt stilling til hvilke konsekvenser bråket (les: blussing og tribunesmadringen) i kampen mot FFK 16. mai får for de to klubbene.

Og da er det jo betimelig å minne om medlemsmøtet i Klanen om tribunekultur torsdag 9/6 klokken 1800. Vi satser på at det møter opp folk som har vett i skallen og evner å se hva som gagner klubben fremfor hva som er kult for mindre fraksjoner med uromomenter. Kjære alle utålmodige, slåsskjemper som skal forandre verden med ungdommelig pågangsmot og randfull selvtillit; Noen ganger er det smart å lytte til de eldre: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IbUxePfsoWE[/youtube]

Og at Carew ikke har noe ny klubb.

– Vi regner med å ha en avklaring før overgangsvinduet går inn i de siste superhektiske ukene, sier Per A. Flod til NRK.

Egentlig en ganske rar greie det der. Forhandlinger skal alltid gjøres i siste liten, slik at det blir superhektisk for alle og at resultatene blir supermiddelmådige og vi som står utenfor synes alle involverte parter er superdumme som ikke får tingene unna og heller fokuserer på å trene seg supergod. For super-Alieu er nemlig ikke i god nok form til å spille fotball i 90 minutter…

For det er nemlig andre som trener steinhardt. I Østkantavisen (DittOslo) finner vi nemlig denne artikkelen; med dette sitatet;

«Etter at Andersen kom til Vålerenga, har klubben på kort tid vært gjennom en aldri så liten treningsrevolusjon»

…bare så synd det gjelder «hands». Vi kunne trengt en treningsrevolusjon i fotballen også slik at vi fikk spillere som holder i 90 minutter og som kan score mål, vinne fotballkamper og skaffe oss mer enn 11 poeng.

Vålerenga G16 møter Steinkjer i NM, så er det nevnt.

Vi tør avslutningsvis i denne dagboka minne om at vi ligger på 11. plass på tabellen og er på vei mot en sommerferie. VPN er av den krystallklare oppfatning at vi bør ta ferien med i hvert fall tolv poeng mer enn det vi har nå. Hvis ikke så kan dere hente opp denne artikkelen igjen. Og tolv poeng mot hvem spør du kanskje? Det er en rekke utsatte kamper så en rask oppfriskning av kampene i nærmeste fremtid er vel greit;

19.06.11 kl. 18.00 Vålerenga – Sarpsborg 08
26.06.11 kl. 18.00 Start – Vålerenga
29.06.11 kl. 20.00 Vålerenga – Molde
02.07.11 kl. 18.00 Vålerenga – Strømsgodset
10.07.11 kl. 20.00 Vålerenga – Tromsø

En kommentar til «Dagboka onsdag 8. juni 2011»

Legg igjen en kommentar