Dagboka onsdag 1. juni 2011

Røykfri dag i går, verdens melkedag i dag. Dagboka satser heller på agurker. Fotballferie og agurktid. Skjønt agurknyheter har fått en ny dimensjon de siste dagene, blir de fremdeles sett på som sure eller søte bisetninger i et fattig nyhetsbilde. I mangel på bedre nyheter enn det halvgamle sørgelige budskapet om at Vålerenga 2 tapte … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. juni 2011»

Røykfri dag i går, verdens melkedag i dag. Dagboka satser heller på agurker.

Fotballferie og agurktid. Skjønt agurknyheter har fått en ny dimensjon de siste dagene, blir de fremdeles sett på som sure eller søte bisetninger i et fattig nyhetsbilde. I mangel på bedre nyheter enn det halvgamle sørgelige budskapet om at Vålerenga 2 tapte 2-3 for Tønsberg i Vallhall mandag etter at Tønsberg skåra tre mål de siste ti minuttene, serverer vi herved dagens ikke helt ferske, men garantert vålerengarelaterte dagbokagurk:

Djaitsj
På turen vestover sist helg traff vi på en fyr som skal trene håndballdamer i tredje divisjon i Jotunheimens forgård kommende sesong. Han er serber, og etter hvert som han prata gikk det fram at han var ganske nær venn av Bojan, men det satt langt inne siden han under hele samtalen kalte Bojan for djaitsj, et til da ukjent navn for oss uten serbisk språkøre. Det verserer mange varianter på uttalen av etternavnet til Bojan: saik, saitsj, sajik etc etc. Men nå er det herved slått fast en gang for alle: Bojan lyder etternavnet djaitsj, men siden det enkleste alltid er det beste, fortsetter vi å kalle ham Bojan.

Det var den søte agurken.
Over til den sure:

Blatter
I dag overkjører FIFA det engelske fotballforbundets ønske om å utsette valg av president i den korrupte organisasjonen som styrer fotballen i verden. Norge kommer til å stemme på Blatter eller la være i siste øyeblikk. Uansett er det ikke motkandidater.

Hva i all verden er det som får lille uskyldreine Norge til å gå for banditten Sepp? Fotballpresident Hallén sier Norge skal stemme taktisk. Ved å støtte Blatter nå kan Norge komme i en god posisjon ved neste korsvei og slikke seg til større  innflytelse i FIFA etter valget om fire år. Lykke til sier vi. Gøy å bli lakei. Akkurat som Heiberg har blitt det i den internasjonale olympiske komitéen IOC. Pampejævler.

Sepp Blatter? Det er  jo ynkryggene rundt, sånne som NFF, som skal taes. Det er disse som lar Blatter systematisk forgripe seg på en demokratisk organisasjon. Dersom noen i IFF, eller organisasjonene rundt, ikke er korrupte, ville de varsla.

Siste: NFF sitter akkurat nå i møte med UEFA og diskuterer hvordan de skal håndtere saken. Les mer på nrk.no

Det var den andre agurken.
Her er den tredje og siste:

Få Martin ut av Vålerenga
Facebookgrupper kan være av det gode. Men denne gruppa er av det dårlige slaget, og fullstendig utgått på dato.

Martins fiender på Facebook består av 114 akterutseilte sjeler. Hvem de er?  Les her da vel, alt innhold er jo offentlig, med fulle navn, agenda og annen sjikane. Siste innlegg på veggen er datert 18. mai i fjor.

Er det noen som snart kan få lagt ned denne gruppa?

Vålerenga i dag
Vente på NFF som lovte å sette opp nytt tidspunkt for Vålerenga-Molde og de andre kampene som NISO stoppet, i løpet av forrige uke. I forgårs fikk vi vite av vår usikre kilde i forbundet at det sannsynligvis blir klart om et par dager. Vi har regna på det en stund og har kommet fram til at det er i dag. Eller?

Vålerenga i morgen
En av verdens dagbokfrie dager

Legg igjen en kommentar