Dagboka onsdag 25. mai 2011

Cup er cup, men bare for bønder og kvinnfolk, og i morgen er interessen halvert. Vi er mest interessert i om Vålerenga får opp dampen før Sogndal søndag. Om vi er blant dem som fremdeles er interessert i cup anno 2011, må det smelle alvorlig på Valle i kveld. Damene våre er klare underdogs i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. mai 2011»

Cup er cup, men bare for bønder og kvinnfolk, og i morgen er interessen halvert. Vi er mest interessert i om Vålerenga får opp dampen før Sogndal søndag.

Om vi er blant dem som fremdeles er interessert i cup anno 2011, må det smelle alvorlig på Valle i kveld. Damene våre er klare underdogs i møtet mot bøfla. Heter det forresten bøffel på spinnesida? Glem det, bøffelkvigene banka affal serieleder Røa i forrige serierunde og er nummer seks av tolv i Toppserien, mens heltinnene våre topper divisjonen under.

Kun en maksimal prestasjon fra samtlige spillere kan sende VIF til NM-kvartfinalen, mener hovedtrener Cecilie Berg-Hansen før damenes første offisielle derby mot Lillestrøm.

– Dette blir en kamp med mange følelser. Vålerenga vant treningskampen i vinter med 1-0. LSK møter med et sterkere mannskap på onsdag, og vi er selvfølgelig underdogs i dette oppgjøret. Likevel har vi en sjanse til å bidra med en cupbombe i 3.runde i cupen. Kun en maksimal prestasjon fra samtlige spillere kan gi oss videre avansement i cupen, skriver Cecilie på vif-damefotball.no, og fortsetter (som vi skulle sagt det selv):

– Vi håper at Klanen er på plass og gir oss det lille ekstra drivet fra tribunen. Vi trenger all støtte vi kan få, og vi håper at alle andre herlige supportere kommer på kamp med flagg, skjerf, sang og alt som lager en god fotballkamp.

 

Ellers? Joda, vi driver på, men vi kan jo ikke produsere nyheter heller, selv om våre konkurrenter i VIF-media forsøker så godt de kan på nettopp det:
Gamsten og Moa hever nivået på treningsfeltet på Valle.

Ja, det må vel til skal vi klare å revansjere siste bortetap mot Sogndal. Søndag møter Vålerenga forresten tidligere Vålerenga-spiller og Vålerenga-killer Espen Næss Lund som senket Vålerenga med 2 mål i 3-2-bomben i cupen i fjor. (Tønsberg, om du har fortrengt det). Og den forferdelige kampen mot Sogndal var altså i 2005. I det hele tatt er alt om og med og mot Sogndal grusomt. Bortsett fra cupen, da. Vi knuste dem i kvarten for fjorten år siden, og vi grusa eplekjekkasene 7-0 i 2000, et år vi for øvrig snakker minst mulig om takket være nettopp Sogndal.

Det er forresten plenty plass på buss og tribune søndag. Om folk frykter ferden vestover på grunn av hissige lemenflokker, harepest og sjukemeldt fjellvann, så anbefaler Turistforeningen å nyte medbrakt drikke i høyfjellet. (Som om det var en nyhet for oss). Det som vi derimot ikke kan gardere oss mot, og som kanskje skremmer folk mest, er høyrisikoen for å treffe på sogndalsministeren som berre ventar på eit lagleg høve te å flyga i strupen på oss som ikkje veit ke me pratar om.

Me kvir oss, Liv Signe!

Vålerenga i dag
3. runde Cup – NM for kvinner Vålerenga – LSK, Hafslundbanen på Valle Hovin kl. 18 i dag

Legg igjen en kommentar