Dagboka tirsdag 24. mai 2011

Streiken er over, men fortsatt er det streiken som diskuteres når det kommer til norsk fotball. Streiken og landslaget. Ellers mister Vålerenga to av sine mest sentrale spillere, Luton Shelton og Lars Hirschfeld, mer eller mindre fra nå og ut juni. Truls Håkonsen om streiken Truls Håkonsen bekreftet på TV2 det dagboka antydet i går, … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. mai 2011»

Streiken er over, men fortsatt er det streiken som diskuteres når det kommer til norsk fotball. Streiken og landslaget. Ellers mister Vålerenga to av sine mest sentrale spillere, Luton Shelton og Lars Hirschfeld, mer eller mindre fra nå og ut juni.

Truls Håkonsen om streiken
Truls Håkonsen bekreftet på TV2 det dagboka antydet i går, at de kravene Joakim Walltin mente NISO hadde presset frem gjennom streiken, lå i løsningsskissen det ble forhandlet om natt til fredag. Egentlig ikke så farlig lenger, men for Joakim Walltin og NISO, er det jo til syvende og sist et spørsmål om troverdighet. Vig tror NISO vil få utmeldinger om spillerne oppdager at de har streiket for å markere NISO og ikke for saker knyttet til deres eget ansettelsesforhold.

Landslaget
Vi registrerer at Vålerenga ikke fikk med noen på A-landslaget uten at det er egnet til å overaske noen etter sesonginnledningen vi har hatt. På den annen side så er det vel knapt noen i Tippeligaen som har imponert i år. Vi tror i hvert fall ikke Ronaldo mister nattesøvenen når han får høre at det er Tom Høgli som skal passe på ham.

Kjedelige forfall
Streikeavblåsningen aktualiserer forfallet fra Lars Hirschfeld og Luton Shelton som begge er opptatt med landslagsfotball i mai og juni, i Gold Cup, noe som innebærer at spillerne blir borte fra henholdsvis 29. og 22. mai og i verste fall ikke er tilbake tilbake i Norge før kampen mot Start 27. juni. Usikkerheten ligger i når Jamaica og Canada eventuelt blir slått ut. Dette innebærer at Luton ikke er med mot Sogndal og at vi selv om vi ønsker gutta alt vel, håper de ryker ut etter gruppespillet og viktigst av alt at de holder , slik at de er tilbake 16. juni.

Gratulerer til Singh, Nouri og Strandberg
Alle tre er med i Norges U21 tropp som møter Sverige og England. Forhåpentligvis får de gode opplevelser og kommer tilbake med adrenalin brusende i kroppen og med selvtillit herfra og til månen.

Andrelaget gikk på en ny smell
Selvtilliten til rekruttlaget strekker seg derimot ikke langt for tiden. 1-6 mot serieleder Strømsgodset2 i Drammen i går.
– Hele Vålerenga skal spille likt, sa Andra Lomberto til VPN etter sesongstarten i år. Om det er andrelaget som tar etter A-laget eller motsatt er litt uklart.

Vålerenga i dag
Spør sjefen om nye sko, eller vent på feriepengene og kjøp det du vil ha.

Legg igjen en kommentar