Dagboka mandag 23. mai 2011

Streiken er over, nå venter bortekamper mot fargeklattene Sogndal og Odd, landslagspause og lediggang frem til neste hjemmekamp om 28 dager mot Sarpsborg 08. Takket være NHO og NISO flyter ikke dagboka over av ferske nyheter, men vi koker suppe på det vi har. Streiken er over Dagboka registrerer at det er NISO som refererer … Fortsett å lese «Dagboka mandag 23. mai 2011»

Streiken er over, nå venter bortekamper mot fargeklattene Sogndal og Odd, landslagspause og lediggang frem til neste hjemmekamp om 28 dager mot Sarpsborg 08. Takket være NHO og NISO flyter ikke dagboka over av ferske nyheter, men vi koker suppe på det vi har.

Streiken er over
Dagboka registrerer at det er NISO som refererer til det faktiske innholdet i hva partene ble enige om i mediene og det er neppe tilfeldig, det er i hvert fall lett å dra den slutning at det vel er NISO som har størst behov for å rettferdiggjøre at det ble brudd og konflikt. NISO hevder de vant frem med 5 av 6 krav, men opplyser ikke hvor mange krav man vant frem med som en direkte konsekvens av streiken og hvor mange krav som allerede var helt eller delvis innfridd før streiken. Det som synes å ha vært den viktigste kampen for NISO, spillernes rett til å velge sko og ha egne sponsorer, tapte man.

En fra A-gjengen, B-gjengen eller A-landslaget
Ja, det er tankene som farer gjennom hodet når en ungdom nedlassa med gull og bling-bling fyker forbi deg i sportsbilen sin på veg til pedikyr. Det er nesten bare fotballspillere og tunge kriminelle som har råd til en slik luksus, så det var kanskje ikke så rart at landets proletarer ikke fylte gatene med tårer i øyekroken og hevede knyttnever når fagforeningen for de bortskjemte brukte streikeretten. Det ble bare to vinnere, NISO og Joakim Walltin fikk en smule sårt etterlengtet oppmerksomhet, alle andre tapte.

Vålerenga grusa Eidsvold i junior NM
Det ble forventet seier 5-1 over Eidsvold og juniorlaget er klare for tredje runde, kampreferat og bilder finner du på vpn.no og vif-fotball.no. Ellers ser vi at guttelaget fikk Fjellhamar i tredje runde, noe som bør være en overkommelig oppgave.

Folkefest i spikersuppa
Flere tusen mennesker var til stede for å se Vålerengas maskot, Tippen, og oppleve profilerte artister og spillerne som ikke var i streik. Når det gjelder Tippen så er det delte reaksjoner på utseende, dagboka for sin del driter i hele maskoten og hvordan den ser ut, ikke skal jeg ligge med den og ikke skal jeg spise den. Det som er viktig er vel strengt tatt hvordan katta blir tatt i mot av unga den er ment å appellere til, jeg bare håper vi slipper kattejammer og maskotståk rundt kamparrangementene, men det er vel neppe til å unngå? Kjære Anita og Frida i arrangement, frels oss fra elleville maskotstunts og hold maskoten rundt unga og bare der!

Vålerenga i dag

Kom tilbake på jobb!

Les også:

Familiefest i spikersuppa

Vålerenga G19 – Eidsvold Turn 5–1

Gabardinmannen om NISO-musa som brølte

– Spillernes image ikke svekket (VG)

Legg igjen en kommentar