Vålerenga G19 – Eidsvold Turn 5–1

Lørdag ble 2. runde i NM for juniorer spilt på Valle der Vålerengas lovende møtte odelssønner fra Eidsvoll. Se bilder fra kampen her. For oss som ikke følger stort annet enn A-lagsfotball er det overraskende å se de yngre sparke ball. Lagenes organisering er svært god og det er unektelig fremragende individuelle ferdigheter å spore. … Fortsett å lese «Vålerenga G19 – Eidsvold Turn 5–1»

Lørdag ble 2. runde i NM for juniorer spilt på Valle der Vålerengas lovende møtte odelssønner fra Eidsvoll. Se bilder fra kampen her.

For oss som ikke følger stort annet enn A-lagsfotball er det overraskende å se de yngre sparke ball. Lagenes organisering er svært god og det er unektelig fremragende individuelle ferdigheter å spore. Så overraskelsen er av den positive sorten.

Dessverre kunne ikke VPN overvære begge omgangene i dag. Da vi dro ved pause var stillingen 1-0 etter en relativt jevnspilt omgang der Vålerenga fikk en tvilsom straffe. I rettferdighetens navn var den vel ikke tvilsom, strengt tatt var det ikke straffe. Siden dette var situasjonen som medførte mål spiller det ingen rolle. Spilleren filmer ikke, dommeren evner ikke å se keeper er på ball og sånn sett var det greit. Dessuten putta vi jo så det holdt med god margin i andre omgang.