Terningkast runde 7

Nå skulle kjerringa ikke bare reises, men også tarmskylles. Glemt var den utilgivelige innstasen mot Brann og det like utilgivelige tapet mot Kjelsås for klubben hadde jo invitert supportere på pølser, påtatt positiv stemning og et kobbel med pressefolk som skulle dokumentere denne ad hoc bevegelsen som plutselig dukket opp på treningsfeltet for å støtte … Fortsett å lese «Terningkast runde 7»

Nå skulle kjerringa ikke bare reises, men også tarmskylles. Glemt var den utilgivelige innstasen mot Brann og det like utilgivelige tapet mot Kjelsås for klubben hadde jo invitert supportere på pølser, påtatt positiv stemning og et kobbel med pressefolk som skulle dokumentere denne ad hoc bevegelsen som plutselig dukket opp på treningsfeltet for å støtte de som ikke gidder og eller ikke kan.

Tromsø – Sarpsborg 2-2 (1-1)
Tenke seg til at Imperiet av kalkulert risiko kunne få seg til å avgi poeng på overtid – etter selv å ha tatt ledelsen på overtid. Og det mot Sarpsborg. Gud er muligens norsk, men like lite tilknyttet Nord-Norge som resten av den siviliserte verden.

Aalesund – Strømsgodset 2-1 (1-1)

Nok en ettmålsseier til I sine gutter. Denne gangen mot Godset. Hadde ikke hatt noe i mot en uavgjort i denne kampen, men så lenge Godset avgir poeng er jeg fornøyd.

Brann – Start 2-1 (0-0)
Det ble dessverre tre poeng til hjemmelaget. Jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke unner strilene tre poeng på 16. mai. De har hatt en for god start og klart å skape entusiasme i Fort Narsisisme igjen som gjør at de kan få flyt og mange poeng.

Rosenborg – Haugesund 0-1 (0-0)
Kampen etter at alle medier i nasjonen melder at Rosenborg er friskmeldt blir de latterliggjort av laget som knapt klarer å knyte skolissene sine når de er i en bortegarderobe. Et fantastisk resultat som vi virkelig ikke kunne forvente. Hatten av til alle Rosenborgs spillere som tydeligvis har like dårlige holdninger som våre egne.

Viking – Odd Grenland 1-1 (0-1)
En grei uavgjort. Anonyme Odd mot underpresterende Viking.  Veldig ok at det deles ut minimalt antall poeng. Men Viking bør ta noe mer poeng slik at de ikke får et løft pga trenerbytte.

Stabæk – Sogndal 0-1 (0-1)
Igjen et fantastisk resultat. Hvordan Stabæk kunne gå på denne blemmen er langt mindre forståelig enn hvordan de kunne klare å tape med 7 mål mot Lillestrøm.  Tap mot Sogndal hjemme skal bare ikke skje.

Lillestrøm – Molde 0-3 (0-1)
Gratulerer med kamp #1000 i eliteserien bøfler! Dette var en kamp som på alle måter speilet klubben og dets ambisjoner. Lillestrøms eneste mål er å fortsette å være i eliteserien – verken mer eller mindre. Mens andre gjerne strekker seg etter, og vinner trofeer, er denne gjengen mer i vi lever for å drite modus.

Fredrikstad – Vålerenga 3-1 (2-0)
Årsbeste! Tap mot et nyopprykket lag som opplevde en opprivende strid for kort tid siden der alle, med unntak av Tor Kristian Karlsen,  fremstod som sterkt lobotomerte. Budsjettet ble halvvert. Selve kampen tapte vi etter cirka 1 minutt da alle fant ut at de skulle stå langt inne i eget felt på dødball og alle skulle stå på hælene. Utover det slapp vi inn mål på elendig forsvarsspill og et nydelig baggerslag fra vår ellers gode keeper.

Men det var ting å glede seg over, Martin startet bl.a. med en spiss på spissplassen. Borte var midtbanespillere, kantspillere, oppmenn og spillanmeldere i VG og tilstede var Boayke. Måtte han få beholde plassen helt til Koné og Berre er klare til å ta opp konkurransen og eller Oussou faktisk viser seg å være en mellomting av Drogba og han andre.
Terningkast: 2

I denne runden var det veldig mange gode resultater for oss og Vålerenga. Det eneste som manglet var at Vålerenga utnyttet dette. Synd for oss og bra for resten av verden.

Gjennomsnitlig terningkast: 6,1

Legg igjen en kommentar