Haugesund – Vålerenga 1-1

Vålerenga spolerte muligheten til å følge med lagene på øvre halvdel av Bingoligaen, men det kommer flere sjanser, men da må sjanser som vi hadde i går settes. KAMPFAKTA Haugesund – Vålerenga 1-1 (1-1) Tippeligaens 8. runde – Haugesund Stadion (Gamlå) 19. mai 2011 – 4.844 tilskuere Mål: 0-1 Stefan Strandberg 6’ 1-1 Tom Erik … Fortsett å lese «Haugesund – Vålerenga 1-1»

Vålerenga spolerte muligheten til å følge med lagene på øvre halvdel av Bingoligaen, men det kommer flere sjanser, men da må sjanser som vi hadde i går settes.

KAMPFAKTA
Haugesund – Vålerenga 1-1 (1-1)

Tippeligaens 8. runde – Haugesund Stadion (Gamlå) 19. mai 2011 – 4.844 tilskuere

Mål:
0-1 Stefan Strandberg 6’
1-1 Tom Erik Nordberg 20’

Vålerenga 4-2-1-3:
Lars Hirschfeld – Fredrik Stoor, André Muri, Stefan Strandberg, Freddy dos Santos –  Adnan Haidar (Amin Nouri fra 70’), Harmeet Singh – Mohammed Fellah – Fegor Ogude, Isaac Boakye (Dawda Leigh fra 53’), Håvard Nielsen (Bojan Zajic fra 23’)

Haugesund:
Lars Øvernes, Daniel Bamberg, Vegard Skjerve, Tom Erik Nordberg,Tor Arne Andreassen, Jacob Sørensen (Eirik Ulland Andersen fra 56’) , Umaru Bangura, Ugonna Anyora, Alexander Søderlund, Nikola Djurdjic og Thomas Sørum.

Gult kort Vålerenga: Adnan Haidar 29’
Gule kort Haugesund: Tom Erik Nordberg 68’ og Alexander Søderlund 84’

Hoveddommer: Tommy Skjerven
På kanten: Steinar Holvik & Svein Erik Midthjell

KAMPINNTRYKK
Nesten fullt hus på Gamlå. Forståelig nok var ikke bortefeltet fullsatt, men omkring 150 tilreisende klansfolk en torsdagskveld klokka 19 er rett og slett imponerende. Fint vær. Fin kamp. Men resultatet var dårlig. Ikke bare for oss som mista to poeng, men også for nøytrale pingler som mente 3-3 eller 4-4 ville gitt et riktigere bilde av hva som skjedde på den sørgelige grasmatta.

Før avspark får vi beskjed om at FKH må bytte til reservekeeper. Dessverre. For denne keeperen har kun én tippeligakamp fra før. Det var mot Vålerenga i fjor da vi tapte 2-0

Sjanser i fleng
Kontringslaget Haugesund hadde et par vanvittige sjanser i  hver omgang. Bortsett fra målet hadde Vålerenga en kjempesjanse fra Muri rett utenfor i første og fire-fem digre muligheter mot slutten der Bojans og Fellas nestenmål er det som huskes best. Så sånn sett var det surt ikke å vinne. Jævlig, men ålreit, selv om det er det som skjedde mot slutten som huskes best:

Fellah har to store på mållinja hvorav minst en skulle vært mål. Bojan har en stor sjanse også, samt at han skaper de to til Fellah. Og Muris langpasning ender nesten i scoring fra Dawda, mens Fellahs pasning til Muri rett etter legges ned til Ogude som blåser den over nesten åpent mål.

Vålerenga tror iallfall på seg sjøl og spillestilen sin og vi  jager tre poeng istedet for å safe ett.

Skader – men innbytterne var banens beste
Ikke fullt så ålreit at Håvard Nielsen måtte ut med skade tidlig i kampen. Vi skal kanskje være glad for at det går mot fotballstreik og ekstra hvile for den skadeskutte troppen vår som lot Hæstad og Luton være igjen hjemme i sjukestua på Valle. Og så skal vi være glad for at Nielsens skade medførte at Bojan fikk nesten en hel kamp. Han var stor i går.

Veldig ålreit med Dawda. Ikke noe defensivt bytte da Haidar måtte ut. Det vi fikk var en Dawda slik vi kjente ham fra før. Velkommen tilbake. Ting åpnet seg framover med de lange klyvene hans, innleggene var bra og samspillet, spesielt med Bojan, fungerte flott.

Haugesund stadion inviterer til å spille langt, men innimellom glitret det litt fikst småspill hos Vålerenga. Forsvaret vårt sliter fremdeles, men har hevet seg. Synd på Strandberg som ikke nådde opp i hodeduellen som ga Haugesund utlikningsmålet og ett poeng. Han fikk en tydelig dytt av målskårer som krabba opp ryggen hans før han satte inn hodestøtet.

På midtbanen er det Singh som er mer på G enn på lenge, mens byttene til Martin igjen er gode. Både Dawda og spesielt Bojan har gode innhopp, og i deler av andre omgang ser vi glimt av Vålerengas gode ballbesittende spill. Det eneste vi egentlig mangla var at en av de fem store sjansene i andre skulle sitti i nota.

Veien videre
Alt i alt er Vålerenga på langt nær friskmeldt, men vi sitter igjen med en relativt god følelse. En følelse som forsterkes av at Martin ikke var fornøyd med resultatet, og etter en tenkepause var glassklar på at  Vålerengas mål er å kjempe i toppen. Ambisjonene er der, og det er godt å høre.

Litt fornøyd med det vi så i går kveld. Litt skuffa også. Men ting går sakte og sikkert rett vei.

Vi står sammen, og kjemper, og vinner til slutt.

Spillerbørs Vålerenga 4-2-1-3:

Lars Hirschfeld 6

Freddy dos Santos 5
André Muri 5
Stefan Strandberg 6
Fredrik Stoor 5

Adnan Haidar 4
Harmeet Singh 5

Mohammed Fellah 6

Fegor Ogude 5
Isaak Boakye 4
Håvard  Nielsen 5

Innbyttere:
24. min Bojan Zajic 6 BB
53. min Dawda Leigh 6
69. min Amin Nouri 5

 

 

Legg igjen en kommentar