Hva nå?

Til: Martin Kopi: Alle gutta Onsdag kl. 19.51 blei Europa og seriegull veldig viktig, Martin! Cup er cup, stafett er stafett og alt det der. Samtidig er det slik at vi må måles på det vi sier og det vi gjør. Det vi gjorde mot Kjelsås er en uakseptabel prestasjon. Selvsagt må ikke Martin Andresen … Fortsett å lese «Hva nå?»

Til: Martin
Kopi: Alle gutta

Onsdag kl. 19.51 blei Europa og seriegull veldig viktig, Martin!
Cup er cup, stafett er stafett og alt det der. Samtidig er det slik at vi må måles på det vi sier og det vi gjør. Det vi gjorde mot Kjelsås er en uakseptabel prestasjon.

Selvsagt må ikke Martin Andresen gå
Samtidig er det helt klart at prestasjonen mot Kjelsås er uakseptabelt svak og skaper et press på andre arenaer. Det presset vil øke hvis vi fremover ser flere slike kamper som det vi bydde på mot Brann. I den perioden vi er inne i nå, er det noe som åpenbart er feil med Vålerenga. Som trener er det ditt ansvar å finne denne feilen og reparere eller fjerne den raskt, hvis ikke vil det til syvende og sist være slik at du som som er den ansvarlige for det sportslige, er den som må fjernes.

Vi tåler å tape mot Kjelsås, Nybergsund, Tønsberg og gud veit hva
Cupen er ikke et leve eller dø for en klubb som skal kjempe om gullet i Tippeligaen, men da, Martin, må du sørge for at vi er akkurat det og ikke en klubb som skal kjempe med Lillestrøm og Haugesund om syvendeplassen ved sesongslutt. Joda, vi har skader i troppen og det tar tid før folk kommer tilbake. Samtidig er det slik at vi vel (knapt) aldri har hatt en så bred stall med et så høyt nivå som i år, og da forventer vi at Vålerenga selv med andrevalg i flere posisjoner skal kjøre over møkk som Brann og Kjelsås. At vi fremstår som passive og kjedelige ballrullende er faktisk ikke godt nok.

Tålmodighet er en viktig egenskap
Selvsagt er det viktig for oss supportere og andre rundt laget at vi er tålmodige, samtidig er det langt lettere å være tålmodig med folk som viser at de vil, selv om det mangler litt på evnen. Nå om dagen gjør du og gutta oss usikre på om dere er villige til å gå gjennom veggen for klubben og det er faktisk det vi krever. Vi krever at dere vil, at dere kjemper, sloss og viser i hver jævla involvering at vi ønsker å ville være best og vinne. Bare vis oss det, så skal vi være tålmodige.

Noe bra kommer det ut av å tape, tape og tape
Det bygger opp et press mot deg og gutta Martin, et press som lar dere vise hva dere er laga av, som lar dere vise om dere er menn eller mus. Vi vil faen ikke høre noe piping, vi vil bare se vi ruller over det vi møter. Tre poeng i Fredrikstad er en god start.

Kos dere i helga, kampene fremover ble akkurat alt for viktige til at det er tid for å grue seg!

Les også:
Cupbombe i Oslo (VG)

Legg igjen en kommentar