Dagboka tirsdag 3. mai 2011

Dagboka ser fremover. Vi snakker Brann og Sogndal, verden ble ikke et idyllisk sted selv om Lyn forsvant. Skarrepakk og safttråkkere går fortsatt rundt og forpester denne deilige delen av kloden vi kaller Norge. Heldigvis skrives det litt om Kjelsås også, da nærmer vi oss i hvert fall hovedstaden. Sogndal Vålerenga har fått tildelt en … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. mai 2011»

Dagboka ser fremover. Vi snakker Brann og Sogndal, verden ble ikke et idyllisk sted selv om Lyn forsvant. Skarrepakk og safttråkkere går fortsatt rundt og forpester denne deilige delen av kloden vi kaller Norge. Heldigvis skrives det litt om Kjelsås også, da nærmer vi oss i hvert fall hovedstaden.

Sogndal
Vålerenga har fått tildelt en håndfull billetter til bortekampen mot Sogndal. Du veit forresten at hjemmebana til Sogndal for øvrig heter Fosshaugane Campus, fint skal det værra. I ei bygd der det er mer vanlig å få veneriske sykdommer av sauer enn å fullføre ungdomsskolen, se der skal det hete Campus. Ja, dem om det. Vi har i hvert fall fått billetter, dem ligger i Sjappa og du må kjappe deg.

Brann
Billettsalget har allerede passert 10 500, det betyr ikke at du må løpe til Sjappa for å få den siste billetten, men det kan være lurt å være tidlig ute om du skal stå på et bestemt felt. Jævlig moro blir det uansett, dagboka pålegger deg faktisk å komme og vi veit hvor du bor.

Kjelsås
Vålerenga trakk Kjelsås som naturligvis ble storfornøyd med å trekke hovedstadens stolthet, her lyser det nesten vaffel- og inngangspenger ut av øya på trener Jan Aksel Odden i Kjelsås. Kampen går neste onsdag på Grefsen Stadion. Dagboka kan ikke annet enn å glede seg.

Klarsynte?
Deila jobber med å bli en dagbokfavoritt, her er et sitat vi fikk fra en ivrig leser.

”– Det er trist at norsk fotball ikke har noe flaggskip lenger. Samtidig er det gledelig for oss andre fordi det gir muligheter. Det er jevnere enn noen gang i eliteserien, og flere lag har faktisk sjansen. Men jeg tror Vålerenga tar seriegullet. De har kontinuitet og er forsterket siden i fjor. Det vil være skuffende om de ikke når opp. VIF er den klubben med størst potensial i Norge. Det de mangler er litt kultur” opplyser Deila til NTB.

Ellers kan Dagboka opplyse at det vakte noe oppstuss da gullmedaljevinneren i VM for klarsynte åpnet takketalen med å si at det kom som en stor overraskelse.

Vålerenga i dag
Ta deg en bayer mot tørsten

Legg igjen en kommentar