Terningkast runde 5

Vi har litt kjerringreising som må foretas etter den begredelige kampen mot bøfla og få ting hadde smakt bedre enn om vi forlenget krisen til Rosenborg. Fikk vi til dette? Omtrent like bra Hans Olav Lahlum er gjennomsnittlig. Lillestrøm – Haugesund 5-0 (1-0) Gud bedre så rævva Haugesund er borte. Så fort de ikke spiller … Fortsett å lese «Terningkast runde 5»

Vi har litt kjerringreising som må foretas etter den begredelige kampen mot bøfla og få ting hadde smakt bedre enn om vi forlenget krisen til Rosenborg. Fikk vi til dette? Omtrent like bra Hans Olav Lahlum er gjennomsnittlig.

Lillestrøm – Haugesund 5-0 (1-0)
Gud bedre så rævva Haugesund er borte. Så fort de ikke spiller hjemme og har 15 cm langt gress så er de totalt blottet for selvtillitt og ferdigheter. En uavgjort hadde gjort seg, men forstår jo at det er like mye å be om som at Kate Middleton, eller Hertuginnen av Bradford skal tilbringe bryllupsnatten med å leke budeie med tissen min.

Tromsø – Odd Grenland 2-1
Stakkars de som måtte overvære denne kampen. Defensive Tromsø mot defensive Odd. Som forventet tok Tromsø en seier på hjemmebane med knapp margin og de er fortsatt ubeseiret. Det trengte vi ikke.

Aalesund – Sogndal 1-0 (0-0)
En sen goal ødelegger en uavgjort, men hva gjør vel det når Sogndal taper for en forventet nedre halvdel konkurrent?

Brann – Molde 1-3
Alltid hyggelig at strilene taper, men dessverre så piker pilen oppover for Molde. De har nå begynt å hanke 3 poengere i omtrent samme tempo som vi har begynt å samle på smultringer.

Sarpsborg – Start 2-0
Det er på tide å sette disse sarpingene på plass. Ikke det at det gjør så mye at de tar en del poeng da de ikke kommer til å være helt i toppen, men jeg unner dem det ikke. For Vålerenga hadde også en uavgjort gjort seg.

Viking – Strømsgodset 0-1
Nytt tap for de kjedelige fra oljebyen. De har sakket godt akterut, men mtp på Godsets gode poengfangst hadde en uavgjort klart vært å foretrekke.

Stabæk – Fredrikstad 3-1
Ny seier for Stabæk. Deres nye spisser ordnet den. Våre nye menn er stort sett på tribunen. En uavgjort hadde helt klart vært å foretrekke.

Rosenborg – Vålerenga 2-0 (2-0)
En skikkelig møkkakamp. Vi starter med å la den raske midtstopperen gå i en hodeduell og la den duellsterke midtstopperen dekke bakrommet. Derfra fortsatte det med horrigle Jesper Olsen pasninger i forsvaret og dårlige klareringer, pasninger, samhandling osv. Vi taper en kamp mot en konkurrent som har alt å tape, en konkurrent som enda ikke hadde vunnet og en konkurrent som i forrige serierunde ble rundspilt av FFK. Vi ga også fra oss muligheten til å få et 9 poengs forsprang på Rosenborg.

Gjennomsnittlig terningkast denne runden: 3,5

I det store og hele en ufyselig runde. Vi taper og andre lag som vi ikke bør avgi poeng til vinner stort sett alle som en.

Les også:
Terningkast runde 4 snitt 5,6
Terningkast runde 3 snitt 4,6
Serierunden sett i terninger (serierunde 2) snitt 5,4
Denne runden sett i terninger (første serierunde) snitt 5,6

En kommentar til «Terningkast runde 5»

Legg igjen en kommentar