Dagboka onsdag 20. april 2011

Midtveis i den stille uken slutter vi oss til stillheten med påskens siste dagbok. Dagbok i påskemodus. Forhåpentligvis vil en ferierende Gabardinmann bidra til å piske opp stemninga før rosenborgkampen, men det betinger at han oppfører seg lurere enn VPN har som vane i Tyrkia. Vi skal møte et såret dyr i motgang i medgangs-supporternes … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. april 2011»

Midtveis i den stille uken slutter vi oss til stillheten med påskens siste dagbok.

Dagbok i påskemodus. Forhåpentligvis vil en ferierende Gabardinmann bidra til å piske opp stemninga før rosenborgkampen, men det betinger at han oppfører seg lurere enn VPN har som vane i Tyrkia. Vi skal møte et såret dyr i motgang i medgangs-supporternes egen hule, så vi er ikke spesielt skvetne, men fotball er en rund ting.

Tribunetøys 1
Neida, vi tenker ikke på bøllene på VIP-tribunen rett over kanarifansen søndag. De tilhører ikke oss. Vi tenker ikke på pappskallen som pælma pappbeger i frustrasjon over den dårlige dommer’n. Vi tenker på pappaer og mammaer som gjør alt for sine kjære små. Og alt er blant annet å dra podene med på vålerengakamp. Aller helst på klansfeltene. Den femårige jenta som dingler på farens brede skuldre i beste leggetid, likbleik og trøtt i trynet og sikkert kjempeinteressert i kampen. Eller speungen med stolt mamma som har glemt å pakke hørselvern i bleiesekken. Jo’a! Vestbredden er stedet for alle disse søte små. De har sikkert  ikke verre skjebne enn alle stakkarne som dras i pulk fra den ene fjelltoppen til den andre i påsken etter et slags den-skal-tidlig-krøkes prinsipp. Går det an å antyde barnemishandling?

Tribunetøys 2
Bortefeltet på Lerkendal er et godt eksempel på trøndersk gjestfrihet. Fra å være best i klassen har RBK tatt raske steg nedover og nærmer seg nå gammelt, aggressivt Brann-nivå. Halve bortefeltet ligger femti meter vest for cornerflagget. Der burer de oss inne. Utafor nettingen glefser skarpdresserte bikkjer.

Høyt oppe i østre sving drikker kjernefamilien seg til mot for å bue mot sine egne. Mange foretrekker å bli sittende på kjernepøbben kampen gjennom fremfor å se det fargeløse laget slite andre påskedag. Medgangssupporterne lokkes tilbake til Lerkendal med
billigbilletter. 110 kroner for plass på langsida høres ikke verst ut, men hver gang noen prøver å kjøpe er svaret at tilbudet ikke gjelder denne kampen. Flott og villedende forretningstriks, Skutle.

Billettinfo
Det ser ut til å bli godt med plass både på buss og bane. Av 1000 tildelte bortebilletter er det ikke solgt mer enn halvparten, og bussbilletter er det også flust av. Enga Sang kjører overnattingstur. Mer info på klanen.no Eventuelle spørsmål kan stilles i forumet eller til tur(ætt)klanen(dått)no

GOD PÅSKE !

 

Legg igjen en kommentar