Terningkast runde 3

Egentlig en ganske god runde for Vålerenga. Brann, LSK, RBK Viking og Molde avgir poeng. Bare så synd vi ikke utnytter dette. 3 poeng hadde vært bra og vi hadde sluppet anonyme Tromsø på tabelltopp. Stabæk – Vålerenga 1-0 (1-0) Ny bomtur ut til bondelandet i vest. Denne gangen ble vi senket av et nydelig … Fortsett å lese «Terningkast runde 3»

Egentlig en ganske god runde for Vålerenga. Brann, LSK, RBK Viking og Molde avgir poeng. Bare så synd vi ikke utnytter dette. 3 poeng hadde vært bra og vi hadde sluppet anonyme Tromsø på tabelltopp.

Stabæk – Vålerenga 1-0 (1-0)
Ny bomtur ut til bondelandet i vest. Denne gangen ble vi senket av et nydelig hodestøt av Strandberg. Det ble null poeng, men målforskjellen tok i det minste.

Brann – Fredrikstad 0-1 (0-1)
Nei, ser man det. Akkurat i det narsisistene fra Bergen igjen begynte å fable seriegull ble de trygt fraktet hjem fra Lallahland av lille FFK. I tillegg ble de senket av en som sannsynligvis forlater dem til sommeren. Sånn sett så er ikke den verste borteseieren for Vålerenga.

Strømsgodset – Odd Grenland 2-0 (1-0)
Et forventet resultat. Hadde uansett satt bedre pris på en uavgjort i denne kampen.

Tromsø – Start 2-0 (0-0)
Forventet som bare det. Eneste unormale var at Tromsø scoret to mål, men det for Mos ta på sin kappe. Start kunne godt ta poeng fra det forventede topplaget Tromsø.

Aalesund – Haugesund 1-0 (1-0)
Jeg er usikker på om Aalesundseier eller uavgjort er det optimale i denne kampen. Haugesund ender sannsynligvis over Aalesund på tabellen, men

Sarpsborg – Sogndal 1-0 (1-0)
Her snakker vi tidenes Adeccokamp i eliterserien. Dette er et glimrende eksempel på at det er for mange lag i toppserien. Nytt tap på Sogndal er helt ok all den tid taperbygda skal ned.

Rosenborg – Lillestrøm 4-4 (1-1)
Uavgjort i denne kampen er bra, måten det kom på er genialt hvis vi ser bort fra at Lillestrøm fikk en boost ved å score på overtid og har oss i kampen etter.

Viking – Molde 2-2 (2-1)
To forventede topplag og en uavgjort. Nydelig.

Gjennomsnittlig terningkast for denne serierunden: 4,6

Egentlig en ganske god runde for Vålerenga. Brann, LSK, RBK Viking og Molde avgir poeng. Bare så synd vi ikke utnytter dette. 3 poeng hadde vært bra og vi hadde sluppet anonyme Tromsø på tabelltopp.

Les også:
Serierunden sett i terninger (serierunde 2) snitt 5,4
Denne runden sett i terninger (første serierunde) snitt 5,6

Legg igjen en kommentar