Serierunden sett i terninger

VPN følger alltid med når det skjer og har allerede kommet til 2.serierunde. Alle kampene får terningkast ut i fra hvor bra de er for Vålerenga. Det samme med serierunden totalt sett. Ny runde unnagjort og man kan si mye negativt om fredagskampen, men det var behagelig å sitte igjen med 3 poeng på fredagen … Fortsett å lese «Serierunden sett i terninger»

VPN følger alltid med når det skjer og har allerede kommet til 2.serierunde. Alle kampene får terningkast ut i fra hvor bra de er for Vålerenga. Det samme med serierunden totalt sett.

Ny runde unnagjort og man kan si mye negativt om fredagskampen, men det var behagelig å sitte igjen med 3 poeng på fredagen og bare vente inn resultatene i de andre kampene der du vet at minimum en motstander i hver kamp avgir poeng.

Vålerenga – Aalesund 2-0 (1-0)
Full kontroll, behagelig seier og man ser at fundamentet for en fin sesong er der. Vi har nå 180 min i årets serie og null baklengs. Det ser betryggende ut mtp at nesten halve laget er ute med skader eller mangler treningsgrunnlag og eller kampform. Det som trekker ned er at vi ikke klarer å skape veldig mye ut av ballinnehavet, at 2-0 ikke er mer enn vi strengt tatt kan forvente og at Ogude snart må sone for gule kort.

Haugesund – Sarpsborg 4-2 (1-0)
Kamper som dette er det beste argumentet for at det er det er for mange lag i eliteserien.   Haugesund klatret i det minste forbi RBK med seier og de nyblivne fotballsupporterne fra Særp fikk seg en mitt i fleisen. Moro. Det beste resultatet i denne kampen hadde uansett vært en uavgjort.

Sogndal – Odd Grenland 1-4 (1-1)
Nok en urkjedelig kamp for den nøytrale seer. Heldigvis vil en kamp som dette aldri komme som TV-kamp. Er usikker på om det beste hadde vært en uavgjort eller borteseier i denne kampen, men det er helt greit at det Vålerengahatende Sogndal får pryl i sin første hjemmekamp.

Fredrikstad – Viking 0-1 (0-0)
Uavgjort hadde helt klart vært det beste resultatet her. Hjemmeseier det nest beste og borteseier det dårligste.  Viking kan godt avgi poeng.

Start – Strømsgodset  5-1 (1-0)
Strømsgodet er nevn som en potensiell utfordrer til seriegullet.  At de ryker på en skikkelig blemme etter å ha fått keeper feilaktig utvist er bare moro om man er blottet for empati. Og det er vi jo når noen truer  vår kjære klubb i enkelte forhåndstips før sesongen.

Molde – Tromsø 2-2 (1-1)
Se her ja, endelig en uavgjort og det mellom 2 potensielle utfordrere til seriegullet. Et veldig fint resultat, men hvor var skadene og kortene?

Rosenborg – Stabæk 1-2 (1-1)
Det begynner jo å bli en vane med 0 poeng til Bart City. Flaks har de også som ligger foran Sogndal pga bedre målforskjell.  Men de var bedre enn Stabæk og hadde for en gang skyld marginer og dommer mot seg. Herlig at de fikk smake hvordan det er å være alle andre. Nevnte jeg at publikumstallet deres raser nedover og at Daniel Fredheim Holm debuterte og fikk med seg nedturen?

Lillestrøm – Brann 1-4 (1-3)
Det ultimate var jo om begge lag tapte denne kampen. Det skjedde jo ikke, men at bøfla landet trygt på jordet sitt etter en altfor god start er positivt. Her hadde de psyket seg ned til sesongen, får en kjempestart og har igjen god tro på at det blir en god sesong tross alt. Optimismen råder og klubben klarte å få sine første sponsorer for året, noen gadd til og med å kjøpe sesongkort – og så får de seg en smekk over mulen fra nederlagsdømte Brann. Kostelig. Nedturen er jo at bergenserne hadde en fin tirsdag.

Terningkast 2. runde:  5.4

 

Les også:  Denne runden sett i terninger (Terningspill etter første serierunde)

2 kommentarer til «Serierunden sett i terninger»

Legg igjen en kommentar