Gabardinmannen ser på noe småtteri

Nå har vi møtt lillestrøm i alle år, kommer det aldri noe Storestrøm? Du har sikkert lurt på det du også, hvorfor dette lille før strøm lissom. Er det for å vise at de egentlig er lillebroren til Strømmen, eller hadde bygdesenterets skapere selvinnsikt og skjønte at bygda og klubben ville forbli små? Uansett begrunnelse, … Fortsett å lese «Gabardinmannen ser på noe småtteri»

Nå har vi møtt lillestrøm i alle år, kommer det aldri noe Storestrøm? Du har sikkert lurt på det du også, hvorfor dette lille før strøm lissom. Er det for å vise at de egentlig er lillebroren til Strømmen, eller hadde bygdesenterets skapere selvinnsikt og skjønte at bygda og klubben ville forbli små? Uansett begrunnelse, de fant i hvert fall et adjektiv som passet både bygd og klubb.

Espen Gullfot Søgård
Han er kanskje en av Norges mest undervurderte spillere, lsk’s nummer 7, Espen Søgård, balleleganten fra Fetsund. En spiller som har takket nei til utallige profftilbud fra innland og utland for å berike lillestrøm, nei hele det indre østlandsområdet med sitt herlige ballmottak, fengslende tekniske repertoar og utsøkte pasninger.  En pasningsfot som bare overgås av hans analyserende tilnærming til enhver problemstilling. Han er virkelig en reflektert og oppegående herremann denne Søgård, en mann som trolig vil gå rett over til en trenerkarriere den dagen han skuffer oss alle med å legge sine utsøkte ferdigheter på hylla. Heldigvis vil generasjoner bære videre det man har klart å plukke opp av både intellektuelle og praktiske ferdigheter fra denne fotballens Arne Næss. Jeg stiller meg i køen av landslagstrenere, agenter, proffklubber og fotballeksperter, tar av meg frakken og hyller Espen Søgård.  Hvilken mann, hvilken kapasitet, hvilken fotballspiller.

Kim Jong-Il
I lillestrøm sportsklubb er det harmoni, lykke og samhold, sier du noe annet må du stå over neste kamp. Henning Berg er en demokratisk, dyktig humørspredende hederskar og sier du noe annet må du stå over neste kamp.  Oliver Ocean hadde noen kritiske tanker om sin tidligere arbeidsgiver og Henning Berg som han postet på hjemmesidene til lillestrøm under fult navn, kritikken ble fjernet og det hadde han selv sikkert blitt også om Norges svar på Nord-Korea hadde fått tak i han.

De største løgnerne i Norge
Mens folk i Norge stort sett er stolte over sin bakgrunn er det annerledes med disse stasjonsbygdbønda. Sjekker du Lillestrøm på Wikipedia, eller alle andre informasjonssider så starter de alltid med å fortelle om avstanden til Oslo, det er vi som er grunnlaget for identiteten der oppe. Møter du dem i syden så er de fra Oslo, spør du hvor i Oslo så ser dem i bakken og hvisker lillestrøm. Det er trist, men det er slik både bygda der oppe og sportsklubben er. Er du ikke bra nok og stor nok, så jug. Mest morsomt var det da Vidar Riseth ble avslørt da han måtte juge om at Vålerenga var førstevalget.

Nordea
Bare bruk av navnet Nordea svir på Romerike,  Nordea er nemlig lsk’s tidligere hovedsponsor som valgte å satse tungt og langsiktig på Vålerenga i stedet. Det svir der oppe, enda mer svir det at lsk ikke fikk seg en ny hovedsponsor og krypende måtte ta til takke med knapper og glansbilder for å løpe rundt med Nordea. som dumpa dem for erkefienden, på brystet. Stakkars småfugler, Vålerenga ble kjøpt dyrt, mens dere ble plukka opp fra restekurven rett før salget var over.

Selve kampen
lillestrøm er langt fra de første fra distrikts-Norge som kommer til hovedstaden for å knulle og reiser hjem såre i rumpa. Kampen er en kamp mellom trenermotpoler, det er intelligentsia mot rølp, Martin Andresen møter usjarmerende simple Henning Berg. Muhammed Fellah møter selveste Espen Søgård og klansmann møter bonde. Dette blir stygt, det blir som tante Ruth, naken!

Heldigvis for lsk vet Henning Berg å finne trøst i at motstanderne har dyrere spillere, høyere gjennomsnittshøyde, flere spillere med fornavn som begynner på A og andre faktorer som gjør at humørsprederen snur et nederlag til seier med et øyeblikks magi.

Det trengs for lille lillestrøm på Ullevaal på søndag!

Legg igjen en kommentar