Dagboka fredag 8. april, 2011

Fredag og kampdag. Martin skal på pressekonferanse først og senere i sesongen regelmessig til Follo. Men innimellom der skal han og alle oss andre til Fornebu. Gleder vi oss? Tja en kan så si. Det er i hvert fall mange som skal ta turen. Frode Veie i Vålerengasjappa melder at det nå er kun 150 … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. april, 2011»

Fredag og kampdag. Martin skal på pressekonferanse først og senere i sesongen regelmessig til Follo. Men innimellom der skal han og alle oss andre til Fornebu. Gleder vi oss?

Tja en kan så si. Det er i hvert fall mange som skal ta turen. Frode Veie i Vålerengasjappa melder at det nå er kun 150 billetter igjen på ekstrafeltet som ble rekvirert så sent som for noen få dager siden. Salg av disse 150 vil fortsette fra til kl. 16, deretter er det ingen mulighet lenger. Men kl. 16 er lovlig seint uansett for en kamp som begynner kl. 19: som alltid skriver vi derfor løp og kjøp, helst før lunsj.

Andre ting som kan og skal unnagjøres før kampstart er en pressekonferanse. Vålerenga inviterer nemlig til slikt i dag fredag kl 14.00 på Nordeas hovedkontor. Det meldes at Martin Andresen vil være til stede. Hva dette dreier seg om er vi nesten oppriktig fullstendig uvitende om, men i og med tidspunktet tett opp til kamp, tipper vi at det neppe er alt for dårlige nyheter. VPN-redaksjonen prøver å finne en eller annen som kan skulke jobben for å komme seg ned dit, men sliter litt. Men vi tipper dere får vite hva som skjer uansett, om ikke annet så på de offisielle sidene.

Martin ja. Han har blitt overtalt til å yte sitt skjerv for gamleklubben Follo, som av forståelige grunner lider av spillerflukt.

– Jeg la på meg fem kilo da jeg ga meg som fotballspiller. De har jeg heldigvis tatt av meg igjen nå, men det er mest fordi jeg har justert kostholdet, sier han i Aftenposten og fortsetter.

– Jeg gleder meg ikke, og har egentlig ikke spilt fotball siden jeg la opp, så jeg vet ikke helt hvordan det blir.

Av Vålerengarelevans ellers er vel spørsmålet om 2. laget vil savne hans innhopp. Det tror han ikke.

– Nå får de stå på egne ben. I fjor var det mange i 93-årgangen som spilte som var litt unge, men alt tyder på at de skal klare seg bedre i år. Det er også litt greiere for meg når jeg bare er med som spiller, og ikke har en trenerrolle i tillegg.

Bare vi slipper å se deg i rosa, så er alt greit Martin, men tilbake til tema: Glede seg til Fornebu? Vel for å være helt ærlig så har bortekampene mot Stabæk ofte vært traumatiske affærer for Vålerenga, vi husker mange sure hjemturer på trikken/t-banen fra Nadderud. På den annen side så er de to kampene jeg har sett på Telenor vært ganske så oppløftende, selv den vi tapte. Så ja, glede seg, det er nok riktig begrep.

Fegor

Mannen som har vært i vinden den siste uken er Fegor Ogude. I dag får han oppslag over to sider i Aftenposten. Det står ikke akkurat mye nytt, men vi klipper uansett.

– Hvis jeg sier til deg at jeg ikke savner familien min, og sønnen min, så lyver jeg til deg. De kommer hit så raskt som mulig, om noen måneder. Da skal alt bli bra. Det virker som om Norge er et bra sted og bo. Folk virker lykkelige her.

Og om spillet i Norge.

– Alt er forskjellig fra hva jeg er vant til i Nigeria. Spesielt tempoet er høyere, og defensivt stilles det veldig høye krav. Jeg har stått hardt på for å venne meg til mitt nye lag. Mange gode spillere i laget der alle vil spille.

Hint: Ekstra lykkelige blir folk dersom det blir seier i kveld.

Trekning den überkule VPN-konkurransen

Vi har nå rundet 2000 gale forfølgere på facebook. I den anledning fikk vi gleden av å minne =Enga på at de må sende de to neste numrene av fanzia til Henning Lien. Derimot kan Henrik Wangberg se frem til raskere tilfredsstillelse. Så snart dugnadsånden tillater det sendes nemlig en av forundringspakkene til Klanen til ham. Hvorfor de får disse herlige premiene? De følger VPN på facebook. Det kan du og gjøre, bare trykk ”liker” i høyre marg på våre sider.

Neste gang sender vi ut en mystisk t-skjorte, da har vi rundet 2500 forfølgere og du fremskynder trekningen ved å fortelle din venneliste om denne enestående muligheten. For hovedpremien er tross alt ei splitter nyt Vålerengadrakt og den vil du vel ha?

Legg igjen en kommentar