Dagboka onsdag 6. april, 2011

Vålerenga har en del skadete og halvskadete spisser, men avslutningstreningene viser at Martin Andresens verktøykasse ikke er helt tom. Samtidig, bakerst på banen, sliter Lars Hirschfeld med sin gamle arbeidsgiver, uten at vi tror det skal forvolde stor skade på formen. Dessuten, har du ikke orga billett til Stabæk ennå så er det på høy … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 6. april, 2011»

Vålerenga har en del skadete og halvskadete spisser, men avslutningstreningene viser at Martin Andresens verktøykasse ikke er helt tom. Samtidig, bakerst på banen, sliter Lars Hirschfeld med sin gamle arbeidsgiver, uten at vi tror det skal forvolde stor skade på formen. Dessuten, har du ikke orga billett til Stabæk ennå så er det på høy tid, kampen er kun to dager unna.

Som en del av en fotballspillers hverdag inngår avslutningstreninger. Så også i Vålerenga. Det vi får høre derfra, via vif-fotball.no, er at i Yssouf Koné og delvis Luton Sheltons fravær bidrar de unge og de nye med bra avslutninger. Spesielt Håvard Nielsen får skryt for å ha begynt å skyte ennå tidligere enn han har gjort før. Superunge Kamer Qaka fikk visstnok også bra treff, mens Isaac Boakye etter sin første trening med Vålerenga er aktuell for troppen mot Stabæk. Så han kan neppe ha gjort det så dårlig han heller.

Cluj

Lars Hirschfeld går ut i pressen med en liten anklage mot sin forhenværende rumenske arbeidsgiver:

– De skylder meg en god del penger – for lønn, medisinske utgifter, flytting og så videre. I begynnelsen var de flinke til å betale meg og andre lagkompiser lønnen, men når du ikke er inne i varmen, starter bråket, sier Hirschfeld i Aftenposten.

– Saken er nå til behandling i FIFA, mens Cluj ønsker at det rumenske fotballforbundet skal fatte avgjørelsen. FIFA kan bestemme hvor dom skal fattes, og jeg håper det blir de som tar avgjørelsen, for jeg stoler overhodet ikke på systemet der nede, forsetter han.

Og når vi videre får høre at det er et såpass stort beløp som 100,000 Euro så skjønner vi at det er lett å bli lettere oppgitt. Vi krysser fingrene for at FIFA, og deretter Cluj gjør det eneste rette, og det uten at saken drar i lengre langdrag.

TV, eller rettere sagt TV 2

TV 2 har kjøpt rettighetene til årets eliteserie. Sikkert for en dyr penge. Da blir det viktig å vise kamper som tiltrekker seg mange tilskuere og ikke minst annonsører. Resultatet blir at Rosenborg vises som hovedkamp i fem av de første seks søndagene i sesongen. En beslutning Dagbladet har stor gled av å etterspørre klokheten av etter RBKs begredelige sesongåpning.

– Vi er ennå ikke bekymret for at det skal bli for mye Rosenborg på TV 2. Tvert imot er vi svært fornøyd med den miksen vi har av kamper på TV 2, Zebra og TV 2 Sport. Det er et helhetlig og attraktivt tilbud. Vi gleder oss naturligvis stort over en eventyrlig start på årets eliteserie, svarer TV 2s Vegard Jansen Hagen i TV 2 til NTB.

Han fortsetter:

– Hovedkampene med Rosenborg så langt var jo attraktive oppgjør mot Brann og Stabæk, og nå følger prestisjekampene mot LSK, Vålerenga og Molde. Så jeg tror vi lever godt med at det er mye RBK på TV 2 i akkurat denne fasen. Det blir nok mer variasjon etter hvert og større fokus på tabellen.

Og etter å ha tenkt oss om så må vi si oss fullt ut enige med denne vurderingen: Det er stor underholdning i å se Rosenborg tape, faktisk en glede som ikke kan gjentas for ofte.

Fra Sjappa i anledning Stabækkampen

Det tikket inn en melding i går en gang: 58 billetter igjen… [i Sjappa].

Vi vet personlig at det er i hvert fall tre mindre enn det, og nå ca. 24 timer senere så aner vi ikke hvor mange billetter som er igjen. Men, Sjappa melder videre:

Vi jobber også med å fremskaffe flere billetter, kommer med info rundt lunch i morgen om hvor vi skal oppfordre folk il å kjøpe da.

Med andre ord: Løp og kjøp.

Legg igjen en kommentar