Dagboka torsdag 31. mars 2011

De som ikke har flytta nå, de må stå. Overgangsvinduet stenger, og det ser ikke ut til at noen nye kommer inn før midnatt. Men et nytt nummer Vål’enga Magasin har vi fått. Og i kveld får noen gratis billetter til kampen i morgen. Vinduet stenges Det blir ikke noen Celso Borges i denne omgangen. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 31. mars 2011»

De som ikke har flytta nå, de må stå. Overgangsvinduet stenger, og det ser ikke ut til at noen nye kommer inn før midnatt. Men et nytt nummer Vål’enga Magasin har vi fått. Og i kveld får noen gratis billetter til kampen i morgen.

Vinduet stenges
Det blir ikke noen Celso Borges i denne omgangen. Sju millioner var ikke nok for Fredrikstad selv om de som eier mannen gjerne ville selge. Og det blir nok ikke noe av overgang til Vålerenga  i neste omgang heller, når vinduet åpner i august. Da har RBK tenkt å legge inn nytt bud, og når spilleren heller ønsker seg til Rosenborg enn til Vålerenga, er vel saken klar. Samma faen og egentlig like greit. Vel er det en god spiller, men hva skal vi med en mann med så små ambisjoner?

Kjetil Siem fyrer løs mot Klanen
Vår gamle helt og tidligere vålerengadirektør som nå satser MAX på TV, mener Klanen til tider misforstår sin rolle. De blander seg altfor mye inn i ting de absolutt ikke har noe med, og greier aldri sortere blandingen mellom avhengighet og uavhengighet. Blandingen av business, opprør, støtte og uavhengighet er vanskelig å forstå. – Dessverre tror noen at Klanen er større enn klubben, sier han. Hva han begrunner dette med, kan du lese hvitt på svart i Vål’enga Magasin som er ute med sesongens første nummer. Her finnes det meste, som vanlig i glanset og lekker innpakning:

– Portrettintervju med Lars Hirschfeld.

– Andrea Loberto presenterer årets spillerstall.

– Kaptein Hæstads hjørne

– Intervjuer med Freddy (om sin siste sesong) Andreas Nordvik og Gary Chapman, vår nye rekruttrener

– Kjetil Siem fyrer løs mot blant annet Klanen, Nils Skutle og andre klubbledere

– Bengt Eriksen og Hallvar Thoresen om Vålerenga og Tippeligaen 2011

– Drømmelaget til Kasper Wikestad fra TV 2

– Ekspertenes tips for sesongen

– VIF 1946-1952

– Nytt fra Sjappa og Klanen

– Jan Tore Kjær om årets hockeysesong

 

Vet du for eksempel hvem som er Vålerengas Supermann? Eller hvem som er den mest jålete? Hirschfeld tar seg tid til å svare mens han holder orden på masker og garnnøster samtidig som han leser Dostojevski. Ta med en ekstra femtilapp til Ullevål i morgen og kjøp Magasinet der. Du kan også gå inn på www.valenga.no og kjøpe abonnement til skarve 269 kroner for seks utgaver. Her kan du også kjøpe gaveabonnement til en Vålerengavenn.

Oppdatert billettinfo
Informasjonen vi kom med i går om resterende billetter mot Stabæk, var på ville veie. Sannheten er, i følge Sjappesjef Veie:

Vi fikk 1400 billetter – i dag tidlig er det noe under 500 igjen. Dette betyr at vi garantert er utsolgt til Stabæk- Vålerenga før kampdag fredag 8. april. Folk oppfordres til å kjøpe billetter så fort som mulig.

Til Trondheim 2. påskedag har vi fått tilgang på ca 1000 billetter, rundt 250 er allerede solgt.

Når det gjelder morgendagens kamp mot Aalesund, har VPN to billetter på felt 120, inngang 3. Disse går til den eller dem som gir oss best forklaring på hvorfor nettopp han eller hun fortjener dem mest. Skriv i kommentarfeltet under, eller send melding til VPN på Facebook, innen klokka sju i kveld, så er du med på konkurransen.

Klart til kamp?
I fjor stilte TIFO-gruppa opp med en fantastisk TIFO i sekstendemai-kampen mot Aalesund, se video nederst i saken Fotballen er et sirkus – nå kommer klovnene som vi skrev for noen dager siden. Ryktene sier at vi kan vente oss store ting av tribunepynt i morgen, men akk. Dessverre ryktes det også at ting har gått katastrofalt galt i forberedelsene. Det arbeides på spreng for å fikse, vi håper det lykkes.

Nybegynneruflaks
De nye sidene våre har snart vært oppe og gått i to uker. Vel, ikke hele tiden, da. Av og til har VPN-sidene vært nede og det som har vært oppe har hatt synlige mangler. Nyhetsfeeden var en av dem. Nå begynner den å ta form. Det er ikke alt på menyvalgene som er som det skal ennå, men det kommer. Tilbakemeldinger fra leserne er til god hjelp, så fortsett med det.

Klanen i dag
Les om gærninger og vegvesenet så du er forberedt på hva du møter i morgen.

Legg igjen en kommentar