Denne runden sett i terninger

Sett deg litt lei på intetsigende spillerbørser og terningkast over kamper du ikke bryr deg om? Frykt ikke for her finner du et skikkelig terninghelvete tilpasset oss som liker Vål’enga og som driter i om Ole Martin Årst har 4.62 eller 3.95 på spillerbørsen så lange Start gjør det dårlig og Årst senker Rosenborg. Alle … Fortsett å lese «Denne runden sett i terninger»

Sett deg litt lei på intetsigende spillerbørser og terningkast over kamper du ikke bryr deg om? Frykt ikke for her finner du et skikkelig terninghelvete tilpasset oss som liker Vål’enga og som driter i om Ole Martin Årst har 4.62 eller 3.95 på spillerbørsen så lange Start gjør det dårlig og Årst senker Rosenborg. Alle kampene og runden vil her få terningkast ut i fra hvor bra den er for Vål’enga. Hvis noen lurer så har denne terningen maksimalt 10 øyne – noe også bl.a. spillerbørser som regel har.

Viking – Vålerenga 0-2 (0-1)
Første seriekamp og vi sliter med skader og kaster på noen juniorer og spillere som knapt kan sies å være kampklare. Resultatet er en sterk borteseier der vi får spilt på oss litt selvtillitt og en god start på sesongen samtidig som en annen seriefavoritt ble påført et tap hjemme. Ogude presenterte seg skikkelig for første gang og Håvard Nielsen scoret sitt første mål i serien. Eneste minuset er de 4 gule kortene vi pådrar oss og at Fellah må ut rett etter pause.

Aalesund – Fredrikstad 1-2 (1-0)
Dette må vel være den ultimate tantekampen. Og begge lag er lag som neppe kommer til å ende på øvre halvdel. På tross av dette bør kamper som dette ende med uavgjort da 2 poeng fordelt på bønder er bedre enn 3 poeng som er ujevnt fordelt.

Tromsø – Haugesund 2-0 (0-0)
Tromsø var gode i fjor og vant mye hjemme. Haugesund var gode i fjor, men grusomt dårlige borte. Sånn sett et forventet kamputfall. Også i denne kampen hadde en uavgjort vært å foretrekke, men tap borte for Haugesund betyr forhåpentligvis at de innser raskt at de ikke kommer til å ta mange poeng på baner der gresset ikke er 15 cm høyt og at de derfor like greit kan gi opp først som sist.

Sarpsborg – Molde 3-0 (0-0)
Her hadde tv satset og fikk Solskjær sitt comeback i norsk fotball til å åpne sesongen og så tryner de mot denne miniklubben. Det i seg selv er jo kostelig. Verre er det at suksess for noe eller noen fra Sarpsborg gjerne betyr at nettfora og lignende flommer over av lokale høvdinger som spammer i stykker alt i løpet av uker. Det er positivt at Molde ikke tar poeng, men suksess for Sarpsborg er ikke å foretrekke.

Brann – Rosenborg 2-1 (2-0)
Rosenborg taper mot et potensielt bunnlag er en veldig god nyhet. At Brann vinner og dermed gir bergenserne en opptur er ditto kjedelig. Rosenborg tapte sist treningskamp, tapte denne, har en usikkerhet knyttet til troppens styrke og den nye treneren så det er uansett ikke vanskelig å se at viktigheten av at Rosenborg avgir poeng overgår irritasjonen over at Brann får noen.

Odd Grenland – Start 0-2 (0-1)
Egentlig en utrolig uinteressant kamp mellom 2 lag som kommer til å utgjøre et midtsjikte på tabellen. Det beste hadde jo vært om vi ganske tidlig la begge lag et lite stykke bak oss, men en borteseier til Start er helt greit med tanke på at Fagermo er en person det naturlig nok er lett å mislike.

Stabæk – Lillestrøm 0-7 (0-3)
Stabæk er en ganske ubetydelig klubb og Lillestrøm er møkk, men kommer til å være ganske ubetydelige i årets serie. Sannsynligvis slo de et lag som ender over dem på tabellen etter 30 runder. Sånn sett gagnet dette resultatet Vål’enga mer enn en seier til Stabæk.

Strømsgodset – Sogndal 2-1 (1-0)
Strømsgodset er et godt hjemmelag og Sogndal er en liten tue der alle hater Vål’enga. Sogndal skal ned og dette resultatet er således godt. Synd de fikk et mål på slutten.

Gjennomsnittlig terningkast: 5,6. Alt i alt en ganske god runde sett med Vålerenga-øyne. Vi tar selv en sterk seier og opplevde at de 3 andre forhåndsfavorittene alle tapte.

Legg igjen en kommentar