Dagboka torsdag 24. mars 2011

Er vi i gang eller er vi ikke i gang, forbanna landslagspause som kommer og tar supporterrytmen fra oss. Ellers registrerer vi at det har blitt vår i Oslo og bryr oss ikke nevneverdig om hva som skjer på den andre siden av polarsirkelen. Nord-Norge er lissom mest for turister og fjas uansett. Vålerengas nye … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. mars 2011»

Er vi i gang eller er vi ikke i gang, forbanna landslagspause som kommer og tar supporterrytmen fra oss. Ellers registrerer vi at det har blitt vår i Oslo og bryr oss ikke nevneverdig om hva som skjer på den andre siden av polarsirkelen. Nord-Norge er lissom mest for turister og fjas uansett.

Vålerengas nye design på hjemmesidene
Hvis du ikke fikk med deg jomfrusleppet i går kan du fortsatt se det nye designet på vif-fotball.no, selv om det nå er gårsdagens nyheter. Klubben virker opptatt av å få tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk i egen tråd på forumet og på facebooksiden til klubben. Du er herved oppfordret.

Til Lerkendal
Dersom du skal til Lerkendal, og det bør du i hvert fall vurdere, så legges billettene ut 28. mars, det er bare å forberede kone og unger på at påskeferien blir til Trondheim i år.

Treningskampen mot Hønefoss
Bare minner om denne abstinensdøyveren som går nå på fredag kl. 18.00, er du keen så er det bare å finne frem NAFs veibok og sette kursen til Hønefoss og gode gamle Panzers menn.

VPNs Facebook-konkurranse – 1. trekning
Gratulerer til Sindre Aal Sellæg som har vunnet et års abonnement på Vål’engamagasinet etter at VPN på facebook rundet 1500 ”liker”. I vedvarende gledesrus etter seieren i serieåpningen deler vi ut en bonuspremie når vi runder 1850 følgesvenner på facebook. En heldig person får da skjerf fra =Enga. Du kan lese mer om konkurransen her.

Vålerenga i dag
Finn ut hva denne fjesboken alle snakker om er for noe, den skal ligge ute på dette internettet som later til å ha blitt en publikumsfavoritt den siste tiden.

Legg igjen en kommentar