Dagboka tirsdag 22. mars 2011

Gudegave og spillerbørs og litt bortforklaring av mangler på nye VPN. Verken mer eller mindre. Gudegaven Han kom til klubben i august, ikke med tanke på å kjempe om gull for Vålerenga i 2010 , men med tanke på denne sesongen og årene som kommer. Det er Nettavisen som skriver dette. Ikke akkurat siste nytt, … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 22. mars 2011»

Gudegave og spillerbørs og litt bortforklaring av mangler på nye VPN. Verken mer eller mindre.

Gudegaven
Han kom til klubben i august, ikke med tanke på å kjempe om gull for Vålerenga i 2010 , men med tanke på denne sesongen og årene som kommer. Det er Nettavisen som skriver dette. Ikke akkurat siste nytt, to dager gammelt for å være nøyaktige, men artikkelen gir en grei oversikt over Fegor Ogudes korte og litt spesielle vålerengakarriere. Han fikk ikke ut potensialet sitt i kamp i fjor høst, men overbeviste på treningsfeltet , men:

– Så kom han tilbake i vinter. Da var han tryggere og visste hva som skulle skje. Da så du at han var best! Det er Martin som sier dette til Nettavisen

Men hva skjedde? Ute av spill i tre måneder på grunn av skade, og han hadde bare fire treningsdager bak seg før seriestarten. Flere førstevalg var satt ute av spill, og Fegor ble kasta utpå fra start.

Han endte opp med å bli rundens spiller i følge vif-fotball.no, der han stakk av med hele 33% av stemmene, mer enn dobbelt så mye som vår nest beste mann, Lars Hirschfeld. På VG-børsen i dag er han derimot ikke blant topp 25 etter første serierunde. Det er derimot Lars Hirschfeld, som sammen med Hæstad deler 12. plassen.

Spillerbørs
Vi kommer kampreferatet fra Viking i forkjøpet siden vår mann der nede ennå ikke har kommet seg til hektene. Det ryktes også at referenten ikke kan forsone seg med at VPNs mann som setter spillerbørs fra sofaen, har Hirsch på topp  og til sammen fem vålerengaspillere foran Ogude.

Den bortkomne referenten startet et lite munnhoggeri etter at børsen var klar:

– Stemninga ved pisserenna i pausen og på toget bort fra Jåttåveien var sånn:
Banens beste Ogude, tett fulgt av Freddy. Så nå veit du det!

Noe  børssjefen avfeide med:

– Syns Ogude var banens tøffeste. Lett for fotballsupportere å blande det med beste.

Her er fullstendig børs fra Viking Stadion:

Hirschfeld 7 BB
Stoor 5
Muri 5
Strandberg 5
dos Santos 5

Hæstad 6
Ogude 5

Fellah 5

Singh 5
Berre 6
Nielsen 6

Innbyttere:
Bojan inn 49. min 6
Oussou inn 61. min 5

Dawda inn 73. min,  for kort tid for børsvurdering

Uenig? Da er det bare til å stupe  inn kommentarfeltet nedenfor og sette i gang diskusjonen.

Nye VPN
Vi fikk mye større trøbbel enn ventet i starten, men nå begynner pusten å stabilisere seg på den nyfødte. Selvsagt er ikke babyen fullt utvokst ennå, et og annet organ mangler. Blant annet nyhets-feederen. Vis tålmodighet. Det kommer, men vi tør ikke rote eller innovere for mye nå så skjør stabiliteten på serveren er. Men bare vent!

Vålerenga i dag
Skader ikke å lese ferdig saken om Fegor Ogude i Nettavisen. Vi liker nemlig blekka. Den er den ene av to som liker oss, som mener Vålerenga vinner gull i år. Den andre er Dagbla’

.

 

 

Legg igjen en kommentar