Dagboka tirsdag 15. mars 2011

VPN avdeling San Francisco ruller ufortrødent videre, idag med en liten kommentar til Morten Pedersens sure oppstøt i anledning Drillos manglende utttak av spillere i blått. Forøvrig så er Californiaværet oppskrytt. Nedhaussing Morten Pedersen skriver om Drillos laguttak og poengterer spesielt dens mangel på Rosenborg- og Vålerenga-spillere. Noe han tydeligvis mener er en klar indikasjon … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 15. mars 2011»

VPN avdeling San Francisco ruller ufortrødent videre, idag med en liten kommentar til Morten Pedersens sure oppstøt i anledning Drillos manglende utttak av spillere i blått. Forøvrig så er Californiaværet oppskrytt.

Nedhaussing

Morten Pedersen skriver om Drillos laguttak og poengterer spesielt dens mangel på Rosenborg- og Vålerenga-spillere. Noe han tydeligvis mener er en klar indikasjon på mangelen på kvalitet i tippeligaen – det vil si, når ligaens to beste lag ikke greier å bidra, så sier det sitt:

– Jeg kan ikke huske sist Norge hadde en landslagstropp uten spillere fra Rosenborg eller Vålerenga. Og det kunne ikke Ola By Rise da jeg snakket med ham i dag heller. Gull- og sølvvinnerne i Tippeligaen 2010 har ingen som er gode nok. Hadde Drillo ment de var gode nok ville de vært i A-troppen.

Way to go Morten! Bra nedhaussing av eliteserien, får en si. Å nevne at vi nettopp har kommet ut av vinterdvalen alle mann, og spillerene spesielt, og at det tradisjonelt ikke er norsk fotballs beste periode på året er helt fraværende fra argumentene som presenteres. Vel, vel. Vi på VPN er derimot barnslig lykkelig over at Vålerenga blir utnevt som et av norges beste lag, og det uten at et eneste øyenbryn heves.

Og ikke minst at Harmeet Singh og Stefan Strandberg er i U21-troppen tatt ut av Per Joar Hansen til samling og treningskamper i Østerrike. Eller for den saks skyld at tre Vålerengaspillere skal spille kamp i den kommende internasjonale kamperioden. Det gjelder Luton Shelton for Jamaica, som skal spille to landskamper på tre dager, mot Venezuela 25. mars og El Salvador 27. mars. Dessuten er Fegor Ogude innkallelt til Nigerias landskamp mot Etiopia i Abuja søndag 27. mars – dette er en kamp som inngår som en del av kvalifiseringen til Afrikamesterskapet 2012. Og så skal Lars Hirschfeld til Tyrkia etter kampen mot Viking neste helg, Canada møter Hviterussland i Antalya til en vennskapskamp tirsdag 29. mars.

VPN gratulerer. Kanskje det finnes en og annen kvalitet i tippeligaen allikevel?

Håndball anyone?

Klanen gjør tapre forsøk på å sette opp buss til en håndballkamp onsdag, men det forutsetter at det er minst 20 stk påmeldt. Det meldes at pågangen ikke har vært enorm, men det jo tenkes at dette er moro, så kanskje man burde slengt seg på?

Altså:

Follo – Vålerenga – med mulig busstur.

Og husk nå endelig at påmelding på Facebook er ikke gyldig påmelding.

Legg igjen en kommentar