Dagboka mandag 14. mars 2011

En uke igjen. Vi kan ikke akkurat si at fotballfeberen herjer. Men temperaturen har definitivt steget over null. Det nærmer seg. En uke igjen… FFK slår Stabæk, FFK slår Viking, Vålerenga slår Follo og det er kun en uke igjen til seriestart. Vi må innrømme at vi endelig begynner å få et ørlite snev av … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. mars 2011»

En uke igjen. Vi kan ikke akkurat si at fotballfeberen herjer. Men temperaturen har definitivt steget over null. Det nærmer seg.

En uke igjen…

FFK slår Stabæk, FFK slår Viking, Vålerenga slår Follo og det er kun en uke igjen til seriestart. Vi må innrømme at vi endelig begynner å få et ørlite snev av seriestartstemning. Forhåndstipsene går selvsagt i retning av at Rosenborg vinner igjen, men med Vålerenga like bak.

– Rosenborg er et veldig godt lag, og vi andre må bli en del bedre om vi skal utfordre dem, sier Martin Andresen til VG på presskonferanse på Ullevaal Stadion et par tre dager siden.

– Det kommer til å bli en kamp mellom Oslo og Trondheim, men det er også mange andre gode lag som kommer til å blande seg inn i medaljekampen, svarer Rosenborgs Jan Jönsson.

Personlig så synes jeg Viking også ser farlig ut – noe jeg synes hvert år forøvrig – og det pleier å bety at de kommer til å skyte seg selv i foten.

– Vi forventer å være bedre enn i fjor, sier Åge Hareide.

Vålerenga har hatt skummelt godt tak på Viking borte de siste par årene. Vi får håpe det også gjelder i år, mens vi minner om at åpningskamp mot borte mot Viking kan være en sur affære, for eksempel som i 1998 da Vålerengas retur til eliteserien var alt annet enn hyggelig. Men det var den gang.

En ting som gjør oss fornøyd er at Mohammed Fellah endelig fikk noen minutter på banen.

– Vi vant og det er en viktig inngang før den første seriekampen. Også var det delig å få noen minutter, sier Fellah til VIF TV etter kampen, og han fortsetter – Det har vært helt jævlig egentlig. Jeg hadde en fin sesong i fjor også kom det her, det hadde jeg ikke trodd, men sånn er fotballen. Det er oppturer og nedturer.

– Vi er fornøyd med ganske mye, sier en meget trøtt utseende Martin Andresen til VIF TV. Vi sier, få deg en god natts søvn, Martin.

Og samtidig sier vi god natt selv. Denne dagboka kommer nemlig direkte fra søndags kveld i regnfylte San Francisco, og derfor ber vi pent om at vår dårlige kontakt med norsk vålerenengelsk virkelighet blir tilgitt.

Legg igjen en kommentar