Mos med tidenes lengste helvetesuke

Krompen tok med barna på dannelsesreise slik fintfolk gjerne gjør, Vålerenga sender Mostafa «Mos» Abdellaoue på sin dannelsesreise uttafor folkeskikken. For Mos så handler det om en sesong som leiesoldat i triste Nord-Norge, for Vålerenga handler det om å gi en spiller en utviklingsarena som er bedre enn andrelagsfotball. Det er lett å bli forbanna, … Fortsett å lese «Mos med tidenes lengste helvetesuke»

Krompen tok med barna på dannelsesreise slik fintfolk gjerne gjør, Vålerenga sender Mostafa «Mos» Abdellaoue på sin dannelsesreise uttafor folkeskikken. For Mos så handler det om en sesong som leiesoldat i triste Nord-Norge, for Vålerenga handler det om å gi en spiller en utviklingsarena som er bedre enn andrelagsfotball.

Det er lett å bli forbanna, Mos skulle bli den nye Moa og faen ikke den nye Oluf. Vel, jeg velger å se dette positivt. Det er rått at Vålerenga har et så godt lag at fjorårets bronsevinner kan benyttes som farmerklubb for våre nest beste. Det sier ikke så rent lite om hvordan Martin vurderer resten av angrepsrekka vår når vi kan la Mos gå på lån. Mos som bøtta inn mål for andrelaget i fjor og som også har putta bra på de innhoppa han har fått på A-laget. Skal vi tro klubben så handler dette om å gjøre Mos til en bedre Vålerengaspiller enn vi har mulighet til å gjøre selv med den stallen vi har nå. Andredivisjon er rett og slett en utviklingsarena som ikke matcher Mos ambisjonsnivå og ferdigheter.

Spiller Mos mot oss?
Mos er Vålerengaspiller og kan spille mot Viking i seriestarten, deretter setter han kursen mot drittvær, tørrfisk og TIL 20. mars.
Regelverket til NFF er klart, når du leier ut spilleren mister du disposisjonsretten over spilleren og man kan ikke avtale at spillere skal stå over mot moderklubben, spilleren er proff og spiller de kampene arbeidsgiver (Tromsø) mener han skal spille.

Har dette betydning for salg
En leieavtale er ikke til hinder for at vi kan selge Mos uten at regelen om antall klubber du kan spille for samme år setter begrensninger. Han kan altså spille for oss mot Viking, spille neste kamp for TIL og kunne selges til Hannover i sommervinduet.

VPN ønsker Mos lykke til og håper at hans ankomst kanskje kan bidra til at de faktisk begynner å spille fotball der oppe og at ikke 2011 også vil handle om forsvarsspill, drusing og drøying av tid.

Foto fra vif-fotball.no

Legg igjen en kommentar