Dagboka fredag 11. februar 2011

Takk, Kristofer! – Jeg håper jeg kan fortsette å betale tilbake til alle som har investert tid og penger i meg, så jeg håper jeg kan være her lenge. Vi er utrolig glade. Ikke bare for 5-årskontrakten med tippeligaens største kaptein, men for ordene hans. Kommentarer er overflødige. Les og hør mer på vif-fotball.no Det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 11. februar 2011»

Takk, Kristofer!

– Jeg håper jeg kan fortsette å betale tilbake til alle som har investert tid og penger i meg, så jeg håper jeg kan være her lenge.

Vi er utrolig glade. Ikke bare for 5-årskontrakten med tippeligaens største kaptein, men for ordene hans. Kommentarer er overflødige. Les og hør mer på vif-fotball.no

Det er lov å være sur – men ikke i dag
Det er godt å være glad, men litt surt også. Denne uka har vi hissa oss opp over Frigg, fjernsyn, franske aksenter og fotballforbund. I dag er det tomt. Litt sånn stengt på grunn av glede. Den drepende godfølelsen som kurerer gruff, kverker samtidig kverulanten i oss og kvæler selv det miste forsøk på konstruktiv krangling. Det er nesten så vi vil trekke tilbake all surmaga kritikk vi måtte ha slått rundt oss med tidligere i uka. Ikke bare nesten.

Forleden klaget vi over at NFF legger opp til for få lokaloppgjør i midtukekamper og at TV-Max ikke følger opp intensjonene om det samme for fredagskampene. Samtidig syns vi det er for mange lag i Tippeligaen. Og så har vi sikkert forfektet troen på flere midtukekamper framfor tidlig seriestart og serieavslutning til jul. Jadda!

Umulige oppgaver er til for å løses. Flere lokaloppgjør betyr flere lag som igjen betyr flere midtukekamper pluss enda tidligere seriestart. Jepp.

Den som venter på noe lokalt venter ikke forgjeves om man ikke venter for lenge. Om bare en uke møter Vålerenga Skeid i Vallhall, men byderbyet er ikke poenget. Det viktigste er pausefyllet. 5-er fotball mellom Klan og Okser . Vi gleder oss stort, og forbanner på forhånd TV2 Sumo om de lar være å overføre oppgjøret.

Ellers?

Fem uker uten mening, men med litt ski-VM, som om det hjelper.

Vålerenga i dag
Vålerenga – Nybergsund i Vallhall klokka 17.45 med denne vålerengatroppen

Legg igjen en kommentar