Dagboka onsdag 26. januar 2011

Copa del Sol, Klikkekrig og en svært dårlig nyhet er det vi kan by på den siste januaronsdagen dette året. Copa del Sol Gutta er på plass, om ikke i spansk sol så i hvertfall på La Manga. Martin poengterer på vif-fotball at dette ikke er noen treningsleir, det er en kampleir. Den harde januartreninga … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 26. januar 2011»

Copa del Sol, Klikkekrig og en svært dårlig nyhet er det vi kan by på den siste januaronsdagen dette året.

Copa del Sol
Gutta er på plass, om ikke i spansk sol så i hvertfall på La Manga. Martin poengterer på vif-fotball at dette ikke er noen treningsleir, det er en kampleir. Den harde januartreninga skal slippes litt opp for å få best mulig kamputbytte. Copa del Sol -troppen består derfor ikke av skadde spillere eller spillere Martin mener vil ha mer utbytte av en annen type trening . Med andre ord er det dette firkløveret som går glipp av spansk sol og kamptrening denne gangen:

Aleksander Solli
Lars Iver Strand
Etzaz Hussain
Christer Jensen

Sol og sol. I dag er det småsure 10 plussgrader, i morgen blir det verre. Det er meldt hissig nordavind med mye regn når Vålerenga møter FC København klokka 19. Hva det så blir til, er vrient å spå. Kanskje kvartfinale mandag og fremdeles liv i drømmen om 40.000 Euro? Men da må Vålerenga vinne i morgen. Om ikke blir det taperkamp som ennå ikke er fastlagt, mot Aalesund eller Wisla Kraków. Slik spilles Copa del Sol

På tribunen i morgen hinker mannen som ble hanka inn av RBK, han som har hele verden i sin hånd og all verdens skader i beina. Heksedoktor Schwabe sier til Aftenposten at DFH i beste fall kan være med på noen enkle pasningsøvelser med resten av laget. Sånn er det når man er operert for rusk ..eh..brusk.. i maskineriet, nærmere bestemt hofta.

Våpenhvile?

– Kampen om Norsk Toppfotballs digitale pengepott på 24 millioner har fått eliteserie-klubbene til å kjempe med piggene ute.

Dette leste vi i Aftenposten i går . Avisen skriver videre:

– Umiddelbart startet klubbene jakten på dine tastetrykk. Flere anmoder leserne om å sette klubbens hjemmeside som startside, og folkemassene blir hurtig bevisste på en konkurranse om klikk.

– Poenget med potten var å inspirere klubber til å tenke nytt, men vi underkjente fotballfansens engasjement. Det gikk fra en konkurranse til krig. Vi har flagget krigen for høyt, og nå må vi avblåse den. Det tror jeg alle er enige i, sier mediesjef i Rosenborg, Nils Heldal, til Aftenposten.

Vi er helt enige i dette, men stusser litt på hva vi er enige i, for lesing er en vrien øvelse.
Sies det her i uklar tekst at medieavtalen er avblåst? Avlyst, utgått og nedlagt?

Niks. Direktør i Norsk Toppfotball, Niels Røine, sier til VPN at medieavtalen lever i beste velgående som før. Så vet vi det.

Fordelingen av den digitale potten skjer etter det fantastiske de-rike-skal-bli-rikere-prinsippet, og som Aftenposten skriver:

– Kampen om brukerne har gjort tilskuerne mer bevisste på hvilke sider de besøker på nett. Supportere går ikke lenger inn på motstandernes hjemmesider. Årsak: De vil hjelpe sin egen klubb i kampen om den digitale pengepotten. Denne utviklingen er ødeleggende for hjemmesidene til alle klubbene. Det burde være en positiv ting å besøke motstanderens hjemmeside.

– Denne holdningen må endres, sier Heldal til Aftenposten

Er det et skremmende dårlig tegn at VPN er enige med Heldal?
Men det er vi i altså i denne saken.

Rått råvarerally
Til slutt minner vi om at det ikke bare er TV og NFF som vil gjøre livet så surt som mulig for supporterne. Nettstedet E24 melder om et kommende råvarerally . I løpet av bare et år har prisen på bygg steget med rundt 84 prosent i gjennomsnitt, og med bygg menes ikke bygningsbransje, men korn, en ganske viktig ingrendiens for brygging av øl. Et digert prishopp på øl ligger i lufta takket være en jævla gjeng med kornbønder.

Vålerenga i dag
Sportsquiz på Bohemen klokka 18 etterfulgt av et tonn fotball.

Legg igjen en kommentar