Dagboka onsdag 12. januar 2011

En helt vanlig dag midt på vinteren. Med andre ord litt av hvert i dag. Selvinnsikt I forbindelse med Vidar Riseths overgang til Vålerenga 2 har det falt en god del ord, flere av dem uheldige, men dette sitatet fra Martin lest på vif.no synes vi er gansek morsomt. – Jeg skjønner forsåvidt det. Noen … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 12. januar 2011»

En helt vanlig dag midt på vinteren. Med andre ord litt av hvert i dag.

Selvinnsikt

I forbindelse med Vidar Riseths overgang til Vålerenga 2 har det falt en god del ord, flere av dem uheldige, men dette sitatet fra Martin lest på vif.no synes vi er gansek morsomt.

– Jeg skjønner forsåvidt det. Noen spillere har en spillestil som gjør dem upopulære. Jeg kan jo ta meg selv som eksempel. Det var neppe mulig å like meg som spiller dersom du holdt med det andre laget.

Litt mer om oppkjøringen

Vi skrev om turen til Tyrkia i går, her er resten av sesongoppkjøringen eller rettere sagt treningskampene så langt før sesongstart. Copa del Sol foregår som kjent på La Manga

17.januar: KFUM – Vålerenga (kl. 19.00, KFUM-banen)
18.januar: Vålerenga – HamKam (kl. 18.15, Hafslundbanen, Valle)
27.januar: FC København – Vålerenga, Copa del Sol
31.januar: Vålerenga – Aalesund eller Wisla Krakow, Copa del Sol
3.februar: Vålerenga – ukjent motstander, Copa del Sol
7.februar: Eventuell finale, Copa del Sol
4.mars: Vålerenga – Lillestrøm (Vallhall arena)

Autografer

De som ønsker autografen til en av nykommerne våre har en enestående mulighet i disse dager. Tegn husleiekontrakt med Aleksander Solli eller Fredrik Stoor så fort som mulig. Fredrik Stoor ønsker en leilighet sentralt i Oslo med stoooooooor stue. Aleksander vil bo på østkanten, forståelig nok etter 11 år på vestlandet. Send mail til Elin Horn – elin(at)vif.no – eller ring klubben mellom 08.00 og 16.00 på hverdager på telefon 23 24 78 00. Les mer om hvordan kåker spillerne helst vil ha her

De nære ting

Det gikk vel hus forbi for de fleste at i går 11.01.11 kl 11.11 og særlig 11 sekunder over det igjen, gikk det for alle som elsker binære ting. Dette er ikke spesielt vålerengarelatert, men såpass sært at dagboka finner grunn til å dvele litt ved det. Det skal være plass til oss alle, ikke sant, også våre binære medborgere. Gratulerer med overstått dag og klokkeslett! Vi vanlig dødelige som ikke er så opphengt i det får nøye oss med å henge i klokkestrengen. Tida tikker og går. Binært eller ikke, seriestarten nærmer seg ubønnhørlig sekund for sekund. Tikk-takk.

Og mens vi snakker om tiden som går

Så er dato for årets Fargerik Fotball turnering satt, den vil arrangeres lørdag 21.mai. Like festlig hver gang. Har du ikke stukket oppom før så anbefaler vi et besøk i år, du skal i hvert ikke kunne si at vi varslet for sent.

Klanen evaluerer

Alle klansmedlemmer er velkommen til evalueringsmøte lørdag 15/1 kl 1200 i kantina i Valhall. Her er det mulighet til å komme med ris og ros til Klanens arbeidslag! Så rekker man sikkert en øl eller tre på Bohemen etterpå.

Legg igjen en kommentar