Dagboka tirsdag 11. januar 2011

Det roer seg litt etter noen hektiske dager. I Vålerengaleiren begynner man å utarbeide konkrete planer for sesongoppkjøringen. En liten ferie i Tyrkia Det har vært en spennende uke med mange nysigneringer, men nå ser det ut til at det roer seg ned mens oppmerksomheten i pressen trekkes mot Ole Gunnar Solskjær og Molde. Og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 11. januar 2011»

Det roer seg litt etter noen hektiske dager. I Vålerengaleiren begynner man å utarbeide konkrete planer for sesongoppkjøringen.

En liten ferie i Tyrkia

Det har vært en spennende uke med mange nysigneringer, men nå ser det ut til at det roer seg ned mens oppmerksomheten i pressen trekkes mot Ole Gunnar Solskjær og Molde. Og ro kan være helt greit det i et par måneder mens laget blir samspilt og spillerene kommer i form. Vi regner med at det blir en og annen treningskamp i Vallhall etter hvert som vinteren skrider fram, men for de som lider hardt av abstinens har det dukket opp en eksotisk mulighet. I følge vif.no så begynner vinterprogrammet til Vålerenga å ta form. Nå er det bestemt at Vålerenga reiser til Side eller Belek i Tyrkia fra 22. februar til 1. mars for årets andre treningsleir.

I løpet av treningsleiren er det planlagt to treningskamper mot internasjonal motsand. Det jobbes med at disse skal vises direkte på VIF TV, men hva kan være bedre enn å virkelig være der?

– Vi ønsker å få en ekstra uka på gress i år, og da har vi gode erfaringer fra da vi var i Tyrkia i 2009-oppkjøringen. Der er det gode baner og gode fasiliteter, sier Martin Andresen til vif.no. Han fortsetter

– Det gir oss også muligheten til ytterligere internasjonal motstand, noe som vi føler er viktig i en sesong hvor vi skal ut og spille i Europa.

Les mer på klubbens sider her . Motstandere og kampsted og sånn er ikke spikra ennå, men klubben sier at uansett kampsted lønner det seg å reise til Antalya om man skal nedover for å følge laget.

– Men, for all del, ta for guds skyld ikke med dere noen steiner fra det landet, sier et medlem av VPN-redaksjonen som opplevde Tyrkia fra innsiden sist sommer.

Det er lett å bli fengslet av og i vakre Antalya. I fjor sommer fikk VPNs utsendte turist med seg at handlegata i den idylliske gamlebyen stadig var utsatt for politirazzia med tanke på salg av fake merkeklær. En gang var det Adidas, en annen gang var det en annen klesgigant som bestilte razziaen. Jungeltelegrafen fungerte godt, men sjappeinnehaverne fikk et svare strev med å fjerne de aktuelle varene før inspektørene banka på døra. Uansett så fikk vi stakkars turister raska med oss det vi ønsket av piratkopierte tekstiler og håndvesker for en billig penge. Og det syns vi var ålreit for ellers hadde det blitt for dyrt. Jævli men ålreit.

Det som derimot ikke er ålreit er å handle superbillige Kappa Vålerenga-trøyer fra butikker som ikke har lov å selge dem. Les hva klanstalsmann Kjellsen skriver på klanen.no:

Som sikkert en del har fått med seg selges det, eller rettere sagt dumpes det, Kappaklær med VIF-logo på et dansk nettsted. Dette anbefaler vi våre medlemmer og alle Vålerengasupportere ellers, å holde seg unna. Dette er det flere grunner til. Kappa er ikke lenger Vålerengas draktleverandør. Forholdet mellom Kappas danske selskap og oss i Vålerengafamilien er så langt fra hjertelig. Folk som prøver å utnytte Klanen, økonomisk, moralsk eller politisk, har vi heller ingen tradisjon for å akseptere. Pisser du på oss, spiser vi deg!

Alt salg av produkter med Vålerengas logo på, skal håndteres gjennom Sjappa. Da sikres det inntekter til Vålerengens Idrettsforening, som eier rettighetene til vår logo.

Sjappesjefen orienterer:

Alle varer med VIF logo med eller uten Kappa logo som selges på andre steder enn G-Sport, Marvins Outlet, Sport Outlet Jessheim, Fotballshop eller Sjappa selges uten tillatelse av VIF.

Det dreier seg altså om lojalitet eller sparte kroner, bare så dere veit det. Nå er dere advart.

Legg igjen en kommentar