Dagboka onsdag 5. januar 2011

Her skjer det ingenting lissom, dagboka i går viste at det er flere enn redaksjonen i Finansavisen som har et stykke å gå før man kan åpne teletorgtjenester. Gårsdagens spådom om at det ikke ville skje noe, blir avløst av en dagbok med overgangsrykter fra VG, både Stoor og en ikke navngitt afrikaner skal være … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 5. januar 2011»

Her skjer det ingenting lissom, dagboka i går viste at det er flere enn redaksjonen i Finansavisen som har et stykke å gå før man kan åpne teletorgtjenester. Gårsdagens spådom om at det ikke ville skje noe, blir avløst av en dagbok med overgangsrykter fra VG, både Stoor og en ikke navngitt afrikaner skal være på vei til hovedstadens stolthet.

Overgangsrykter i VG
Som bikkja til Jon Michelet og alle andre som leser VG har fått med seg er Fredrik Stoor linket til Vålerenga. Stoor kommer i tilfelle fra Fulham som har fristilt Stoor etter to skuffende i England sesonger etter overgangen fra Rosenborg.

Stoor som også har vært på lån til Derby uten å imponere er egentlig back og imponerte i de to årene han var i Rosenborg.

Like spennende som Stoor er den ikke navngitte afrikaneren som Vålerengas agent Torbjørnsen skal ha funnet for oss. Spennende både fordi vi ikke har noe navn og spennende fordi Torbjørnsen har hentet en del spennende spisser til Norge de siste årene.

Klubben velger i kjent ryddig stil å avstå fra kommentar før eventuelle nye spillere faktisk er klare, kjedelig men ryddig.

Agent Thorbjørnsens forhold til Vålerenga
VG skriver i samme artikkel at Torbjørnsens avtale med Vålerenga inneholder en klausul som gjør at RBK også kan benytte seg av Torbjørnsens tjenester. Litt skummelt det der. Si Torbjørnsen finner den neste Messi, er klubben trygge på at det er Vålerenga som får den første telefonen, eller gjør denne delen av avtalen at vi risikerer at Thorbjørnsen først ringer sine gamle venner på Lerkendal?

Vålerenga i dag
Ikke spå om fremtiden. De eneste spådommene dagboka har truffet med er at skribenten vil stå opp med hodepine etter tøffe kvelder på byen

Legg igjen en kommentar