Dagboka torsdag 6. januar 2011

Dagboka konstaterer at det er svært passende med rykter om Joshua King i dag. Ellers venter vi som alle andre på om det er noe hold i denne periodens sedvanlige overgangsrykter. Får polakkene kjøpe Shelton for selvplukkspris, eller beholder vi Mr. Actually noen måneder til? Joshua King Det foreligger bare reinspikka forumspekulasjoner om Manchester Uniteds … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. januar 2011»

Dagboka konstaterer at det er svært passende med rykter om Joshua King i dag. Ellers venter vi som alle andre på om det er noe hold i denne periodens sedvanlige overgangsrykter. Får polakkene kjøpe Shelton for selvplukkspris, eller beholder vi Mr. Actually noen måneder til?

Joshua King
Det foreligger bare reinspikka forumspekulasjoner om Manchester Uniteds unge talent. Det at det i dag på en måte er Mr. Kings navnedag, Hellige tre kongers dag, gjør at vi allikevel tar det med her. Med King som etternavn og med bakgrunn fra Vålerenga så hadde en retur for den raske spissen vært et spennende alternativ. Joshua King har jo for øvrig også et navn skapt for å spille i Vålerenga, så her er det bare å løpe og leie, for kjøping har jeg vondt for å se for meg at vi får til.
Bønda skjønner ingenKing, om du skjønner hvor jeg vil.

Frekke polakker
Skal vi tro polske medier har det kommet et bud på Luton Shelton, på langt fra svimlende 400.000 Euro. Dagboka håper vi heller tipser dem om Eirik Huseklepp, det er nemlig lite trolig Luton forsvinner til Polen for prisen av en godt brukt Trabant.

Dagbokas avkledte synske evner
Dagboka var knapt i trykken med latterliggjøring av proffdrømmen til Branns Eirik Huseklepp før den keitete spissen satt på flyet til Skottland og samtaler med Celtic. Dagboka avstår resten av uken fra ytterligere spådommer, vi må ha fått noe i kaffegruten.

Treningene i gang igjen
Etter en juleferie på sju lange og sju breie er gutta tilbake i trening. Vi er bare en ukes tid unna de første kampene og dagboka føler seg allerede litt våryr, nå som ballen har begynt å rulle igjen. Ellers virket det som om Arild Rønsen er den som har holdt formen best i jula, i hvert fall om vi skal tro på bildene fra vif-fotball.no.
Selv om treninger og de første treningskampene kanskje ikke betyr all verden er det allikevel nok til å få den deilige kriblinga i kroppen. Det er snart i gang, seriestarten i Tippeligaen er kanskje det eneste som er stort nok til at vi slipper å lese side opp og side ned med meninger om Petter Nortug. Det er enda en grunn til at seriestarten kan ikke komme tidlig nok i år.

Ta deg gjerne en tur på treningsfeltet og rapporter da opplevelsen din på forumet etterpå. Det er tusenvis som deg som ikke kan få nok om hva som skjer i klubben.

Vålerenga i dag
En tur på treningsfeltet i lunsjen i dag?

Legg igjen en kommentar