Dagboka fredag 17. desember 2010

Denne skribenten gir seg for året. Snakkes neste år! God jul og godt nytt år Vi leser internettaviser til øyet blir stort og vått, men finner ikke annet enn at Stabæk sliter noe inn i granskauen med stadion «Det finnes bane på Ullevaal og på Marienlyst, det finnes i det hele tatt mange baner man … Fortsett å lese «Dagboka fredag 17. desember 2010»

Denne skribenten gir seg for året. Snakkes neste år!

God jul og godt nytt år

Vi leser internettaviser til øyet blir stort og vått, men finner ikke annet enn at Stabæk sliter noe inn i granskauen med stadion «Det finnes bane på Ullevaal og på Marienlyst, det finnes i det hele tatt mange baner man kan spille fotball på» er meldingen de får fra sin samarbeidspartner, mens Aftenposten døper «Blue Dream Arena» til «Mareritt Stadion». Så vidt man kan forstå er hele klubben så godt som i grøfta, det er nesten så en synes synd på dem.

Og mens vi snakker om å synes synd på folk så melder navnet Ole Gunnar Solskjær seg også høyt, for makan til fallhøyde har vi sjelden sett. Martin er klok nok til å legge ytterligere sten på byrden.

– De har tatt seriesølv og spilt Champions League i Molde tidligere. Selvfølgelig kan de vinne serien også. Det er bra for interessen at Ole Gunnar er tilbake. Og de er en reell utfordrer med en gang, mente Andresen i VG i går.

Steffen Iversen får komplettere listen, kanskje til og med øverst, for nå er han nemlig nå «sugen» på å spille i RBK

– Ja, jeg har snakket med Steffen og han virker sugen på å fortsette i RBK. Han er viktig å få med videre. Steffen trenger litt tid for å bli bra, men den tiden skal vi selvsagt gi ham, sier Jan Jönsson til Adressa.

Forvandlingen fra «jeg vil spille i London» er dermed så godt som fullført.

Sånn, mer har jeg ikke i denne omgang: God jul og godt nytt år fra denne skribenten.

VPN holder det nok gående et par dager også i neste uke, men med mindre det skjer noe stort så blir det neppe all verdens action i romjula.

Legg igjen en kommentar