Dagboka fredag 5.november 2010

Vi er nesten ferdige, søndag kommer Tromsø, deretter er det slutt for i år. VPN går over fra kampmodus til klage- og ryktemodus. I dag ser vi mest på verden uttafor Valle. Donn og Follo straffes av NFF Mens NFFs egen venn og leietaker Lyn fikk holde på med økonomisk harakiri, helt til de ble … Fortsett å lese «Dagboka fredag 5.november 2010»

Vi er nesten ferdige, søndag kommer Tromsø, deretter er det slutt for i år. VPN går over fra kampmodus til klage- og ryktemodus. I dag ser vi mest på verden uttafor Valle.

Donn og Follo straffes av NFF
Mens NFFs egen venn og leietaker Lyn fikk holde på med økonomisk harakiri, helt til de ble stoppet av skifteretten, er det andre regler for norsk fotballs miniputter. Det er ikke akkurat storlag som har mistet lisensen etter beslutning fra lisensutvalget. Denne gangen er det to breddeklubber som har forvillet seg opp i toppen av norsk fotball som får svi.

Donn er på øverste nivå i damefotballen og kunne kanskje sendt Vålerenga opp i det gode selskap, men reglene er klare, det er et nedrykkslag fra toppserien som berges. Vålerenga må heldigvis selv være gode nok til å rykke opp og vil ikke tjene på NFFs trang til å straffe miniputtene innen fotballen. Vi blir dronninger i første i 2011 og rykker opp i 2012.

Follos mister lisensen og det fortelles nå at de ikke har søkt om lisens for 2011, man kan spørre seg hva de holder på med i klubben fra Martin Andresens hjemtrakter. For en gjeld på 3.5 millioner burde være håndterbar om man bare søker om lisens. Vi synes synd på Follos spillere og supportere, etter den største prestasjonen i klubbens historie som kan ende med gull i NM , venter nå altså breddefotball og andredivisjon.

Offside og lykketreff
VPN registrer at det i Trondheim er lov å se bak resultatet i internasjonale kamper, det er bare i Tippeligaen det er smålig og sutrete å skylde på dommeren. Når RBK taper er den samme vurderinga fra pompøse Eggen en folkelig fotballfaglig analyse. Jeg for min del hørte knapt hva den rødkinnede selvopptatte rørebukken sa, jeg var for opptatt av å juble over RBKs trolige exit, dårlige publikumsfremmøte og alt annet som er med på å gjøre at RBK ikke styrker sitt økonomiske forsprang på resten av norsk fotball. Atletico Madrid follo RBK 2-1.

Tromsø på søndag
Kjære Martin, vær enda mer ekstrem med å gi unggutter sjansen på søndag, jeg bryr meg i hvert fall mer om at unggutter får prøve seg og høster litt erfaring fra øverste nivå, enn hvor mange poeng vi kommer foran Tromsø.

Vålerenga i dag
Ta en øl, om ikke annet får slått et slag for barn og unge i Oslo!

Legg igjen en kommentar