Dagboka mandag 25. oktober 2010

Sølv. Merkevare. Bengt & Mos. Neste år. Europa. Og serieinnspurten. Korte meldinger i dagens dagbok. Sølv! Vi har spilt festfotball, vi har underholdt, vi har fortsatt seriens toppscorer, og vi har putta over 3 mål per kamp på hjemmebane. Vi har vunnet 9 kamper på rad på hjemmebane. Sølvet er vårt – og det er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. oktober 2010»

Sølv. Merkevare. Bengt & Mos. Neste år. Europa. Og serieinnspurten. Korte meldinger i dagens dagbok.

Sølv!
Vi har spilt festfotball, vi har underholdt, vi har fortsatt seriens toppscorer, og vi har putta over 3 mål per kamp på hjemmebane. Vi har vunnet 9 kamper på rad på hjemmebane. Sølvet er vårt – og det er vel mange «nøytrale» nordmenn (det er bare nordmenn som er nøytrale i fotballspørsmål) som syns at vi fortjente å vinne i år.

Man får som fortjent, og da er det jo rart å tenke på at vi taper 2 poeng mot Hønefoss på hjemmebane, en av våre tidligere keepere står sin livs kamp på hjemmebane mot gamleklubben og vi taper 1-0 i Drammen og mister 3 poeng der også, i tillegg ble vi felt av nok en tidligere Vålerengaspiller i Ålesund – her burde vi hatt ett poeng. Så med seks poeng mer hadde vi kunnet gitt bartefolket kamp til døra.

Men det som har skjedd det har skjedd. Vålerenga er på alles lepper. Enten hos dem som smiler, eller hos dem som henger med geipen. Og det gjør de på Lillestrøm – IGJEN.

Vi her i VPN vil med dette gratulere alle gutta med sølvet!

Merkevare…
Tromsø klarte ikke å stoppe maskinen fra Lerkendal og dermed havner seriegullet nok en gang i Trondheim. Det tjueandre gullet faktisk. Verdensrekord og greier. Vi gratulerer Rosenborg med en god sesong, med færre scorede mål enn Vålerenga, ingen egenutviklede spillere, hjemhenting av utlånte spillere i tolvte time, seks faste svensker og et par andre utlendinger fast på laget, færre tilskuere enn noensinne og 22 millioner i minus. Håper det smaker. Videre så sender vi en hilsen til dommerstanden og oppfordrer dem til å være like sjenerøse med hele Norges Rosenborg til neste år. Da trenger de det. Lykke til Jan. Dette blir ikke som du tror.

Beng & Mos
Bengt sikra seieren, og Bengt var med på å sikre fortsatt spill i andredivisjon for annetlaget. Kampen var faktisk viktigere enn seieren mot bøfla. Og det sier litt om hva det bor i dette laget når flere av gutta spiller 2 kamper på samme dag, kun med timers opphold mellom øktene.

Respekt.

Neste år
Vi går for gull. Avansement i Europa. Cupgull og 4 mål i snitt per hjemmekamp.

De kaller sånt for hårete mål i Bærum.

Serieinnspurten
Vi skal møte Hønefoss og Tromsø henholdsvis borte og hjemme. Vinner Brann i dag har ikke Hønefoss mulighet til å bli bedre enn tredjesist. Tar de ett poeng mot oss rykker (xxx) garantert ned. Vel, vi er Vålerenga. Vi gir ikke ved dørene. Tromsø skal heller ikke ta noe for gitt. Vi satser på at de taper neste kamp, og de taper mot oss. Da klarer Aafk bronsen. Det er servert Rekdal.

Mer stoff som gull og sølv (som er nederlag) i morra.

Legg igjen en kommentar