Dagboka fredag 15. oktober 2010

I morgen er det superlørdag for vålerengafrelste. I går var det supertorsdag. Og det blir gøy søndag også. Hockeytorsdag Knallmatch på Jordal i går. 2 vålerengaskåringer i midtperioden, men en rask redusering fra Sparta som med hjelp av tjuvtriks og en blind dommerjævel satte banens dominerende spiller, Vålerenga-målvakt Patrick DesRochers, ut av spill. Festlig munnhuggeri … Fortsett å lese «Dagboka fredag 15. oktober 2010»

I morgen er det superlørdag for vålerengafrelste. I går var det supertorsdag. Og det blir gøy søndag også.

Hockeytorsdag
Knallmatch på Jordal i går. 2 vålerengaskåringer i midtperioden, men en rask redusering fra Sparta som med hjelp av tjuvtriks og en blind dommerjævel satte banens dominerende spiller, Vålerenga-målvakt Patrick DesRochers, ut av spill. Festlig munnhuggeri etter den episoden, der dommer Tor Olav Johnsen til slutt er den som går over streken og avslutter krangelen med – Get the fuck off my face!.

Og vi fikk flere direktesendte godbiter rett hjem i stua via TV2Sport:

– Neste kamp! Neste kamp, di jævla fitte! var meldinga fra Sørvik etter å ha blitt slakta av råtass Jonas Løvlie som fikk fem minutter mot slutten av kampen. Da trodde vi løpet var kjørt for Sparta.

Men, nei. Vålerenga er bare nødt til å gjøre ting altfor spennende. To-tre minutter igjen av matchen. Vålerenga i overtall, men kløner det til med høy kølle og plutselig er det fire mot fire. Og ikke lenge etterpå, ny utvisning. Nå er Sparta i overtall 4-3. Tar ut keeper og kjører på. Takk DesRochers for at dette gikk bra. 2-1 til Enga. Vi kjemper i toppen. Hvem trodde det før seriestart?

Ikke Lørenskog i hvert fall. De trodde mest på seg selv. Og nå har de driti på draget. Spillere skulle de ha, men å sørge for at formaliteter og overgangspapirer var i orden, nei det va’kke nøye. 6 minuspoeng og 30 tusen i bot. Jepp! Det ble en flott torsdag! Vålerenga på 3 plass, ett poeng bak Sparta og Oilers, og et hav foran røkla.

Fotballopera i Nydalen
Med Harald Rønneberg i rollen som Anthony Annan fikk vi en festlig avrunding på torsdagskvelden med fotballopera fra Nydalen, bygd på en sann historie fra virkeligheten. I skrivende stund finner vi ikke klippet på nettet, vi har lett på TV2underholdning, men det varer ikke lenge før dette er ute på YouTube. Morsomt!

Fotball-lørdag
Stor Vålerenga-dag i morgen. Det starter på Grefsen Kunstgress klokka 13 med Kjelsås-Vålerenga 2. Vålerenga har bare to poeng forsprang på Os og nedrykkstreken. Etter tre poeng der borte er det god tid til my før det braker løs på Ullevål klokka 17, der årets to beste trenere stiller med sine spillesugne lag. Les Alt om Vålerenga-Strømsgodset på vif-fotball.no.

Fotball-søndag
Damelaget har absolutt en mulighet til å klare steget opp i Toppserien, men da må Fortuna bankes på Valle søndag . Avspark klokka 13. Vi er bare to seire fra Toppserien . Møt opp!

Vålerenga i dag
Bohemquiz klokka 18

Legg igjen en kommentar