Dagboka fredag 24. september 2010

Lett panikk på jobben i dag, med alt for få timer for å gjøre alt for mange ting før helgen kommer rullende, men en slags dagbok har vi nå greid å klemme ut: Hovedsaken er selvsagt kampen mot Brann på søndag. Mot Brann Stefan Strandberg har hisset på seg Erik Nevland med følgende kommentar til … Fortsett å lese «Dagboka fredag 24. september 2010»

Lett panikk på jobben i dag, med alt for få timer for å gjøre alt for mange ting før helgen kommer rullende, men en slags dagbok har vi nå greid å klemme ut: Hovedsaken er selvsagt kampen mot Brann på søndag.

Mot Brann

Stefan Strandberg har hisset på seg Erik Nevland med følgende kommentar til VIF TV.

– Jeg trodde han var en fair spiller jeg, men hvis det er lov å si det på TV, så var han en jævla idiot rett og slett. Når ballen var langt unna så dreiv han å kløp og albuet hele veien, sier Strandberg.

Nå håper han på det samme mot norges største grisespiller, Eirik Bakke. Og slik, i likhet med Drillo, liker vi det. Gamle avdanka men fortsatt berømte spillere er de beste å treffe. Lett å bygge opp motivasjonen, og så viser det seg gjerne at de ikke er så gode likevel. Derfor er vi litt bekymret når vi leser at Brann melder ytterligere to mulige skader i tillegg til at Diego Guastavino, Petter Vaagan Moen, Cato Guntveit, Yaw Amankwah og Diego Pachega visst nok må stå over søndagens kamp, slik vi har nevnt tidligere i uka.

De to nye forfallene det er snakk om gjelder midtstopper Zsolt Korcsmár som pådro seg en lett hjernerystelse i søndagens kamp mot Rosenborg, samt midtbanemann Tijan Jaiteh som sliter med en vond lyske.

Vel selv om Vålerenga må møte et ungt og sultent lag med svært mye å bevise så satser vi på at Vålerenga blir vanskelig å slå: vi er norges beste hjemmelag og scorer klart mest i serien. Og vi regner med at Martin har sagt klart i fra at hovmod står for fall.

En femitlapp

Glem nå endelig ikke å ta med en ekstra femtilapp på stadion søndag, nye Magasinet er ute, og vi kan love at det er et nummer vel verdt å lese!

Mot Brann

Stefan Strandberg har hisset på seg Erik Nevland med følgende kommentar til VIF TV.

– Jeg trodde han var en fair spiller jeg, men hvis det er lov å si det på TV, så var han en jævla idiot rett og slett. Når ballen var langt unna så dreiv han å kløp og albuet hele veien, sier Strandberg.

Nå håper han på det samme mot norges største grisespiller, Eirik Bakke. Og slik, i likhet med Drillo, liker vi det. Gamle avdanka men fortsatt berømte spillere er de beste å treffe. Lett å bygge opp motivasjonen, og så viser det seg gjerne at de ikke er så gode likevel. Derfor er vi litt bekymret når vi leser at Brann melder ytterligere to mulige skader i tillegg til at Diego Guastavino, Petter Vaagan Moen, Cato Guntveit, Yaw Amankwah og Diego Pachega visst nok må stå over søndagens kamp, slik vi har nevnt tidligere i uka.De to nye forfallene det er snakk om gjelder midtstopper Zsolt Korcsmár som pådro seg en lett hjernerystelse i søndagens kamp mot Rosenborg, samt midtbanemann Tijan Jaiteh som sliter med en vond lyske.

Vel selv om Vålerenga må møte et ungt og sultent lag med svært mye å bevise så satser vi på at Vålerenga blir vanskelig å slå: vi er norges beste hjemmelag og scorer klart mest i serien. Og vi regner med at Martin har sagt klart i fra at hovmod står for fall.

En femtilapp

Glem nå endelig ikke å ta med en ekstra femtilapp på stadion søndag, nye Magasinet er ute, og vi kan love at det er et nummer vel verdt å lese!

Legg igjen en kommentar