Dagboka fredag 13. august 2010

Moa hele gårsdagen og noen syntes de så Helstad på Valle. Ikke mye, men nok til å koke siste dagbok. Bø! – Vart du skræmd no? Så du medaljene forsvinne samtidig som Moa stakk til Tyskland og nederste hylle i Bundesliga for skarve 10 mill? I dag er det fredag den trettende. Underskriften på overgangspapiret … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. august 2010»

Moa hele gårsdagen og noen syntes de så Helstad på Valle. Ikke mye, men nok til å koke siste dagbok.

Bø!

– Vart du skræmd no? Så du medaljene forsvinne samtidig som Moa stakk til Tyskland og nederste hylle i Bundesliga for skarve 10 mill? I dag er det fredag den trettende. Underskriften på overgangspapiret var klar som blekk i går i følge nettavisene som stolte på det troverdige tyske sportsmagasinet Kicker

Blekket hadde ikke tørka før midnatt, blekkhuset var faktisk ikke åpna en gang. Og om noen skriver under i dag, blir det med kjeiva. Det er både fredag trettende og de venstrehendtes dag. Å inngå viktige avtaler en sånn dag kan ikke være bra. Om Hannover 96 er bra for Moa er en helt annen sak. Kanskje. Spilletid får han sikkert, men på et bånnlag i bånndesliga blir det vrient å følge opp Moa-magien fra toppen i Tippeligaen.

Tyskerne er i en merkelig forhandlingssituasjon. Sportsdirektør Haakonsen i Vålerenga sier til VG Nett at han ikke jobber med noen Moa-overgang akkurat nå, og avfeier torsdagens rykteflom med:

– Vi er så enkle her at vi sender ut en pressemelding når ting er klart.

Fotballagent Stig Lillejordet, på sin side, sier til Nettavisen at han ikke kjenner til at det har kommet inn noen bud på Moa. Spillerens agent var ikke i Moa-forhandlinger i går, men avslørte overfor Nettavisen hva han dreiv med:

– Faktisk er jeg på vei til Badeland i Bø, og her skjer det nok ikke så mange overganger.

Om venstrehåndsdagen brukes til å sende venstrebeinet til Moa til Tyskland, om ulykkesdagen markerer en ulykkelig slutt for Vålerenga i medaljekampen, om alle parter signerer overgangs- eller undergangspapirer (alt etter som man ser det)? Hva så? Går resten av sesongen vår i dass? Fins det noen aktuelle erstattere? Er det noen som i det hele tatt jobber med det, eller skal det satses på krefter i egen stall?

Bruk helga til å tenke over det. For at Moa går er vel temmelig sikkert. Dagboka i neste uke tar for seg hvilke spissalternativer vi har eller burde ha. Og var det virkelig Helstad en eller annen så på Valle i går? Følg med, følg med!

Supporterfest på Valle i morgen

Klanens skjenkestuer møtes til dyst. Klanen.no melder:

– Pub mot pub, kvinne mot mann, tann for tann. Vålerenga Vertshus møter Bohemen kl. 15.00 på kunstgresset på Valle. Martin Andresen dømmer. Som forkamp har vi fått ingen ringere enn A-laget til Vålerengas damer i offisiell seriekamp mot Haugar kl. 13.00.

– BBQ, svampekasting, trivsel i praksis og hele overskuddet til folk som virkelig trenger det. Enga Bo- og Aktivitetstilbud i regi av Kirkens Bymisjon får spenna i år. I fjor gav vi nesten femten tusen til Fattighuset, i år satser vi på en dobling så vi oppfordrer folk til å ta med en ekstra slant. Det vil bli solgt mat og drikke samt lodd, og 100% av fortjenesten går til folka vi kjenner fra korkelunden.

– Ta med kona, ungene og bestemor – velkommen, vi sees!

Det sies ingen ting om bestefar, men han er sikkert velkommen han også skal du se. Klubben for alle, ikke sant.

European Trophy

Hockeyturneringen fortsetter i dag med kamp mot Adler Mannheim. Vålerenga viste tross alt mye bra mot Sparta Praha onsdag, og i kveld er mulighetene der. Les forhåndsomtalen på vif-hockey.no. Lørdag formiddag er det ny kamp mot nye tyskere, da mot Eisbären Berlin.

Vålerenga i dag og i morgen

Hockey på Jordal klokka 18.30 i dag og klokka 14.30 i morgen
Damene mot Haugar på Valle lørdag klokka 13
Bohemen – Vertshuset lørdag klokka 15

Legg igjen en kommentar