Dagboka torsdag 15. juli 2010

Torsdag er en ny dag. Men det er fortsatt midt i agurksesongen og selv om XXX-kampen kommer allerede til lørdagen så gidder vi ikke forhåndsomtale før i morgen. Dermed blir det mest om JET gutta og noen småsaker i dag. Seier for JET-laget Vålerenga greide å slå GAIS 2-0 i går, og er dermed klar … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. juli 2010»

Torsdag er en ny dag. Men det er fortsatt midt i agurksesongen og selv om XXX-kampen kommer allerede til lørdagen så gidder vi ikke forhåndsomtale før i morgen. Dermed blir det mest om JET gutta og noen småsaker i dag.

Seier for JET-laget

Vålerenga greide å slå GAIS 2-0 i går, og er dermed klar for kvartfinalen i JET turneringen på Hamar. I følge vif.no så var Vålerenga det klart beste laget, men sleit lenge med å finne nettmaskene.

– Det var en lettelse da det endelig løsna. Vi talte 15 hundreprosentsjanser i dag, men sleit lenge med å få hull på byllen. Vi traff tverrligger, stolpe og alt annet enn nettmaskene frem til vi fikk straffespark kvarteret ut i andreomgang. Der var Mikael Johansen nådeløs, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

I kvartfinalen venter gutta fra Odd Grendland fredag kl. 16.00. VPN ønsker lykke til og minner om at man kan finne flere detaljer på vif.no.

Smått om nytt

Det er smått om nytt om de store sakene nå midt på sommeren mens avisene konsentrerer seg om agurkene, men midt mellom Wayne Rooneys kusines sine pupper finner vi tannløse trøndere som sleit seg til 0-0 mot Linfield (dog på bortebane), ikke minst Maradona som kommer til å glede oss som Argentinasjef fram til 2014, og aller viktigst at Morten Gamst Pedersen liker seg på treningsfeltet sammen med Vålerenga.

– Så lenge jeg er velkommen her og klubben vil ha meg har jeg veldig lyst til å spille for Vålerenga, sier Gamst Pedersen til vif.n o og fortsetter – Pappa har vunnet serien og cupen her, og det hadde vært morsomt å gå i fotsporene hans. Det eneste han prater om er at han har vunnet serien og cupen i Norge for Vålerenga og det hadde vært greit å kopiere han.

Neppe i denne sesongen og neppe i neste, men hvem vet hva som skjer om to år eller tre, Gamsten og Lille-John på topp??

VPN-pingler

Et sint leserbrev fikk i hvert fall dempet dvalen litte grann i går ettermiddag:
VPN er noen jævla pingler.
Det er en gruppe folk i Klanen som tar seg til rett og øser ut penger av klubbens konto, blusserne. De tar seg til rette og skaper uhygge og mistrivsel på kampene. I tillegg til at de stjæler penga våre.Det er usolidarisk og ultraegosentrisk, men dere i VPN klør dem på ryggen hele tida.
Hvis blusserne hadde hatt baller, hadde de stått fram og forsvart standpunktet sitt eller i det minste betalt bota. Men i stedet oppfører de seg som simple lommetjuver. Jeg sto rett ved en på Åråsen. Han hadde en blå hettegenser da han blussa, men skifta etterpå til hvit t-skjorte. Livredd for å bli tatt. Livredd for å stå for handlingene sine.
Disse folka fortjener ikke noe forsvar. De fortjener et tupp i ræva.
Uten å kommentere hvem som fortjener en tupp i ræva vil vi gjerne presisere at vårt lille innlegg i går faktisk var ment som et bifall av at klubben hadde erkjent at de, eller i hvert fall politiet, gikk over streken når folk ble bortvist fra Valle uten å ha gjort annet enn å møte opp. I tillegg ville vi gjerne minne om at når man begynner å peke ut folk som burde arresteres så lønner det seg å peke ut riktig mann, eventuelt la vær å peke.

Og for ordens skyld: vi er ikke noen kjempetilhenger av blussing heller.

Legg igjen en kommentar