Dagboka trisdag 8. juni 2010

Karameller er til for å suges på, vi koser oss litt mer med måkeslakten på søndag og titter litt fremover ved hjelp av krystallkulemetoden. Måker… Jeg hater måker snakkesynger Odd Børretzen. Som oppvokst ved sjøen så er det vel noe i det. Måker er også en del av hverdagen til folk som er fostra opp … Fortsett å lese «Dagboka trisdag 8. juni 2010»

Karameller er til for å suges på, vi koser oss litt mer med måkeslakten på søndag og titter litt fremover ved hjelp av krystallkulemetoden.

Måker…
Jeg hater måker snakkesynger Odd Børretzen. Som oppvokst ved sjøen så er det vel noe i det. Måker er også en del av hverdagen til folk som er fostra opp på sild og poteter. Måker stjeler silda fra «fiskarbonden» og på den måten tar den fra han næringsgrunnlaget. I Haugesund har de måker. De har Amanda og de har noe som heter Haugalandet. Det bor en bonde ikke langt fra stedet, en bonde som gikk over fjellet for 16 år sida og som tok flyet tilbake med halen mellom beina. Men måkene blir de ikke kvitt. Og måkene skal de ha i logoen sin, og supporterne kaller seg Måkene. Måker. Måker. Måker.

Bøh! Vi pella fjøra av de hvitkledde. Ga dem to tette og ei badehette. Filmfestival og han nye Fylkesmannen til tross. Fotball er for menn og gutter med blikk for gode pasninger, spillestill av internasjonal karakter. Alt må ikke skje i lengderetningen ASAP Zulu. Det er lov å tenke før man snakker sier man. Javel, sier vi. Hva om man tenker før man slår en pasning da? Og ikke bare slår den blindt fremover.

Vi gleder oss til fortsettelsen. Vi gleder oss til neste fugl på menyen.

Kanari
Først og fremst: Hva er det med norske fotballklubber og fugler? Måker, kråker, kanarifugler, ørner og annet flyvematriell. Hvorfor ikke bare være et fotballag? Et lag med spillere som er spillere med godt over gjennomsnittlig ballfølelse? Må alt bare være MÅK og MÆL i dette landet.

Vel Henning Berg og LSK er advart: Vi kommer for å spille fotball. Vi kommer for å spille ball-i-hatt med dere.

Sjappa melder at dtt lukkede forhåndsalget til bortekampen mot LSK er over for sesongkortinnehavere. Salget er nå åpent for alle klubb og klansmedlemmer. Det er igjen rundt 900 billettter.

Trekkfugler
Skogen er full av plystrelyder. Trekkfuglene er her oppe i nord. Alle andre trekker mot Sør-Afrika. Tre dager til kick-off og Vålerengas Bjørn Heidenstrøm er blitt en aldri så liten kjendis der nede. Det er noe vi unner deg Bjørn. Vi er stolte av å ha deg i klubben vår, og stolte av det du har klart.

Ett ord: Respekt!

Legg igjen en kommentar