Tromsø – Vålerenga 2-1

Tippeligaens 13.runde – Alfheim 24. mai 2010 – 6246 tilskuere Gratulerer Tromsø! Nå kan dere benytte siste kveld i langhelgen til å feire en ufortjent seier med å være helgesingel på byen med unger og kone hjemme, mens dere fester med SATS-instruktører og ex-spillere før dere deler ut knoker på nachspiel. Naboen til julenissen har … Fortsett å lese «Tromsø – Vålerenga 2-1»

Tippeligaens 13.runde – Alfheim 24. mai 2010 – 6246 tilskuere

Gratulerer Tromsø! Nå kan dere benytte siste kveld i langhelgen til å feire en ufortjent seier med å være helgesingel på byen med unger og kone hjemme, mens dere fester med SATS-instruktører og ex-spillere før dere deler ut knoker på nachspiel.

Naboen til julenissen har invitert til toppoppgjør. Og i invitasjonen stod det

Forvent ikke noe av oss. Dette er på vår hjemmebane, så vi har ikke noe ansvar for å underholde. Tilskuertall sa du? Joa, de er på vei nedover til tross for at vi leder serien, men det skyldes sikkert at vi i år kan se solen og kjenne noe som heter plussgrader.

Og samene blekka likså godt opp et lite dikt:

Sola skinner og jeg er så gla’.
Det fordi vi stiller med 8 mann i forsvar i da’

KAMPINNTRYKK
Førsteomgangen i dag er egentlig spill mot et mål. Vi legger tidlig et beslag på kula og presser bønda lavt. Moa har skudd i stolperoten, Fellah har et vasst langskudd, Shelton har 2 gode avslutninger på mål som blir reddet osv.

Hva har Tromsø? Et dårlig skudd som ender opp som innlegg, knot foran mål og ett stykk Rushfeldt som så vidt klarer å stokke bena nok til at han tupper inn en goal i nettaket fra 20 cm.

2. omgang

2. omgangen starter med at Vålerenga ble snytt for et soleklart straffespark da en eller annen bonde sparket ned Fellah i feltet. Svakt av godt plasserte Hauge å ikke se den. Tromsø klarer etter dette å bevege seg over midtbanen for andre gang i kampen og scorer selvfølgelig et pissmål.

Etter dette roer ting seg litt. Vi fortsetter å småpirke i ballen og Tromsø fortsetter å ligge med 9 mann i forsvar – på hjemmebane. Etter 60 min kommer også Bengt Sæternes inn.

Og hvor lang tid bruker Bengt på å score denne gangen? 10 minutter kanskje. Vi vinner en duell etter corner og Bengt tar sikte på en bonde på streken og skyter han rett ned før han kontrollert setter returen i mål.

Etter dette gikk luften merkelig bok ut av Vålerenga, men det bør jo ikke overraske oss dersom vi tar innsats og innstilling mot Tønsberg med i betraktningen.

Vi fortsatte å småpirke med ballen, men så lite til dette brennende ønske om oppreisning for skandalen mot Tønsberg. En oppreisning vi var lovet på forhånd. Jeg tolker det dit hen at det ikke betyr så mye for spillerne.

En annen ting som også noen andre enn alle i hele verden med unntak av Martin Andresen bør bite seg merke i, er at med den vanlige oppstillingen så har vi ingen foran defensiv midtbane som har litt bettong i kroppen. Bare veike og lette spillere. Bit deg gjerne merke i at vi blir farligere når Bengt Sæternes er på banen – og at han er bettong.

Så til slutt; Gratulerer til Tromsø. Nå kan dere benytte siste kveld i langhelgen til å feire en ufortjent seier. Kjenner jeg dere rett skal den brukes til å være helgesingel på byen med unger og kone hjemme, i lag med SATS-instruktører og ex-spillere før dere deler ut knoker på nachspiel, men noe sier meg at dere også kommer til å sprette en flaske rosa sjampis i garderoben mens dere sammenligner magemuskulaturene deres…..8 mann i forsvar på hjemmebane….COME ON !!

VPNs spillerbørs:

Vålerenga 4-2-1-3

Hirschfeld 6

dos Santos 6
Muri 4
Strandberg 4
Nouri 5

Hæstad 6
Singh 5

Fellah 6

Berre 6
Moa 6
Shelton 5

Bojan 5
Sæternes 6 BB

KAMPFAKTA

Mål
1-0 Rushfeldt (24 min)
2-0 Haugen (50 min.)
2-1 Sæternes (79 min.)

Vålerengas lagoppstilling:
Hirschfeldt – dos Santos, Muri, Strandberg, Nouri – Hæstad, Sing, Fellah – Shelton (Zajic 45), Moa (Sæternes 63), Berre (Mos 76)

Innbytterbenken: Zajic, Sæternes, Mos, Nordvik, Garvik

Bøndas lagoppstilling: Sahlman – Høgli, Koppinen, Björck, Yndestad – Johansen, Kara, Jensen, Jama – Mourad Rushfeldt,

Kort: Ingen

Dommere:Terje Hauge(Hoveddommer), Bella Gunnes, Ingolf Mork, Otto von Porat(fjerdedommer).

Legg igjen en kommentar