FK Tønsberg – Vålerenga 3-2

Det mest makabre Vålerenga har vist på mange år? Uansett bør fotballferien erstattes med skolebenk og pugging av fotballens ABC. Det er ikke så lett og skrive kampinntrykk av en fotballkamp man ikke har sett i sin helhet. Men jeg så nok til at Vålerenga fortjener skamjuling, og VM-ferien bør for enkelte inndras og erstattes … Fortsett å lese «FK Tønsberg – Vålerenga 3-2»

Det mest makabre Vålerenga har vist på mange år? Uansett bør fotballferien erstattes med skolebenk og pugging av fotballens ABC.

Det er ikke så lett og skrive kampinntrykk av en fotballkamp man ikke har sett i sin helhet. Men jeg så nok til at Vålerenga fortjener skamjuling, og VM-ferien bør for enkelte inndras og erstattes med Fotballens 1-2-3.

Fotballens 1 er å løpe, gjerne etter ballen. Eller i rom for å skape muligheter.

Fotballens 2 er å presse ballfører og holde lagets formasjon. Bevege seg som et lag.

Fotballens 3 , den enkleste av alle regler. Spark ballen mot en medspiller. Medspiller er en med samme farge på klærne som deg selv.

For meg starta dagens kamp med at FK Tønsberg ledet 1-0. Jeg var litt treig hjem fra jobb, og oppdaget til min store overaskelse at NRK sendte kampen direkte på Internett. De siste 25 minuttene av første omgang er det mest makabre jeg har sett av et Vålerengalag på mange år. Her så det ut som at det var Vålerenga Håndballs sjettelag i juniorklassen for kvinner som stilte, ikke et profesjonelt fotballag.

Det blir 2-0 og 3-0 etter noen direkte idiotiske forsøk på involveringer. Dommeren er kanskje vel streng, men det nytter ikke å skylde på ham heller. Dommeren er alltid imot oss uansett, så ingenting er unormalt.

NRKs nettkringkastingsavdeling må også øve litt til. Her var det en rekke avbrudd. Hele kampen var også borte i 5-10 minutter rett etter Vålerengas 3-2 scoring. Før denne var det en nydelig scoring av Moa som ble satt inn etter pause. Og Freddy sto fram og putta. På dette tidspunktet kom også lettelsen. Lettelsen over at Vålerenga hadde våknet.

Men, ta det med ro – falsk alarm!

Etter 3-2 scoringa var laget, ihvertfall etter min hakkete opplevelse, tilbake til tonen fra førsteomgang.

Det endte 3-2 i Tønsberg. Vålerenga, Oslos Stolthet er ute av NM.

I andre runde ble motstanden for sterk, men vi møtte jo selveste FK Tønsberg.

Fy faen!

Legg igjen en kommentar