Vålerenga – Hønefoss 0-0

Frydenlunds nylanserte pilsner smakte fortreffelig og Panzer-Hagen hadde forvillet seg inn i feil garderobe, og det var klart for årets enkleste hjemmekamp, mot et nyopprykket rednecklag fra Indre Østlandet….! KAMPFAKTA Vålerenga – Hønefoss 0-0 5. mai 2010 – Ullevaal Stadion Tippeligaens 10. runde 10.936 tilskuere Vålerenga: Hirschfeld – dos Santos (Sæternes 62.), Muri, Strandberg Nordvik … Fortsett å lese «Vålerenga – Hønefoss 0-0»

Frydenlunds nylanserte pilsner smakte fortreffelig og Panzer-Hagen hadde forvillet seg inn i feil garderobe, og det var klart for årets enkleste hjemmekamp, mot et nyopprykket rednecklag fra Indre Østlandet….!

KAMPFAKTA

Vålerenga – Hønefoss 0-0
5. mai 2010 – Ullevaal Stadion
Tippeligaens 10. runde
10.936 tilskuere

Vålerenga:
Hirschfeld – dos Santos (Sæternes 62.), Muri, Strandberg Nordvik (Brix 75) – Fellah (Mos 69), Hæstad, Singh – Berre, Moa, Shelton

Innbytterbenken: Kristian Krohn-Holm, Bengt Sæternes, Dawda Leigh, Mostafa Abdellaoue, Amin Nouri, Adnan Haidar, Kristian Brix.

Bøndas lagoppstilling:
Bonde – Bonde, Bonde, Panzer-Hagen, Bonde – Bonde, Bonde, Bonde – Steffensen – Bonde – Saliiti

Gule kort til kyllingene (null til Enga): Panzer-Hagen (41), Obiefule (60)

Hoveddommer: Svein Erik Edvardsen
Linjedommere: Kåre Willoch og Haltur Trebeinsson
Fjerdedommer: Fåglarna Vet

KAMPINNTRYKK

På papiret årets enkleste hjemmekamp !

Så var det klart for årets enkleste hjemmekamp, mot et nyopprykket rednecklag fra Indre Østlandet. Etter en dag med vinter tittet solen atter frem, Frydenlunds nylanserte pilsner smakte fortreffelig og Panzer-Hagen hadde forvillet seg i feil garderobe.

Det begynte i det minste bra. Vi høvlet over dem de første 20 minuttene. Angrepene rullet frem og vi kom til mengder med gode innleggsmuligheter der det tidlig ble klart at Moa ikke hadde dagen. Sjanse på sjanse ble skuslet bort på fantasifullt vis og bedre ble det ikke av at ettertrykket inne boksen skulle komme ved de tre knøttsmå musketerer. Samtidig sitter store, duellsterke og målfarlige Bengt Sæternes på benken. Det bør også nevnes at innleggene hadde en tendens til smake av sur mus. Spesielt Luton Shelton viste en helt egen evne til å ha en like følsom innleggsfot som det bringer menneskeheten videre at man samler naut uten allmennkunnskap for å drikkeog pule med unnskyldningen ”Det her er et realitykonsept som vi kaller Paradise Hotell.”

2. omgang startet merkelig nok uten at vi hadde satt inn Bengt Sæternes. Hurra!

Vi produserer langt mindre i 2. enn i første. Spillet blir uinspirert og flere spillere faller fullstendig ut av kampen, jeg nevner i fleng; Berre, Moa, Hæstad, Fellah og Singh. Det ble tydelig at når midtbanen Hæstad Singh og Fellah ikke fungerer så har vi lite å sette inn. Spesielt siden Zajic har fått innvilget en lang sommerferie. Martin blir nødt til å gjøre noen bytter, men hva hjelper vel det når alle rundt Bengt har mistet troen og midtbanen nekter plent å spille ballen ut til Mos? Faktisk er Hønefoss på dette stadiet langt nærmere å avgjøre kampen enn det vi er. Vi ligger høyt, etterlater oss store rom og gjør haugevis med personlige feil. Hønefoss var flere ganger på farlige besøk i vår 16-meter og kunne med litt flaks stukket av med 3 poeng.

Dette er på mange måter et forferdelig resultat for oss. Det er 2 tapte poeng og dårlig reklame å drite seg ut hjemme mot Hønefoss, men samtidig er det også bare 2 tapte poeng og sesongen hittil er oppløftende på mange måter sett i forhold til de foregående. Nå er det bare å brette opp ermene og knuse det hælvetes møkkalaget (xxx).

Utover det var det jo spesielt å se Panzer igjen. Jeg unner ham å være frisk og gjøre suksess, men ikke mot oss.

REVIDERT SPILLERBØRS Vålerenga 4-2-1-3

Hirschfeld 5

dos Santos 4
Muri 4
Strandberg 3
Nordvik 3

Singh 3
Hæstad 5 BB

Fellah 3

Berre 4
Moa 4
Shelton 5

Innbyttere:

Bengt Sæternes 5
Mos 5

Legg igjen en kommentar